سه‌شنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۵

بیمه مرکزی مجاز به انتشار اوراق بهادار شد

banker

کمیسیون تلفیق لایحه بودجه سال ۹۹تصویب کرد که بیمه مرکزی و موسسات بیمه بازرگانی به منظور پوشش‌های بیمه ای اجازه دارند هزار میلیارد ریال اوراق بهادار و بیمه‌ای منتشر کنند.

به گزارش بنکر (Banker)، علی اصغر یوسف نژاد در تشریح نشست عصر کمیسیون متبوعش، به ایبنا گفت: در این نشست تبصره ۵لایحه بودجه سال ۹۹درباره انتشار اوراق مالی مورد بررسی قرار گرفت که براساس آن شرکت‌های دولتی می‌توانند تا سقف شصت و پنج هزار میلیارد ریال به عبارتی ۶هزار و ۵۰۰میلیارد تومان اوراق مالی اسلامی ریالی را برای اجرای طرح های دارای توجیه فنی، اقتصادی، مالی و زیست محیطی خود، با تضمین و بازپرداخت اصل و سود، منتشر کنند.

نایب رییس کمیسیون تلفیق لایحه بودجه سال ۹۹افزود: همچنین به دولت اجازه داده می شود برای تامین مالی تا مبلغ پانصد و پنجاه هزار میلیارد ریال این قانون، اوراق مالی اسلامی منتشر کند. عضو هیات رییسه مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: براساس بند ج تبصره ۵لایحه بودجه سال ۹۸اوراق فروش نرفته برای مطالبات معوق در سقف اعتبار مربوطه، با تایید رییس دستگاه اجرائی، ذیحساب و سازمان برنامه و بودجه کل کشور قابل واگذاری است.

نماینده مردم ساری در مجلس دهم اضافه کرد: شهرداری های کشور و سازمان های وابسته به آنها با تایید وزارت کشور تا سقف ۸هزار میلیارد تومان اوراق اسلامی ریالی با تضمین خود و بازپرداخت اصل و سود آن منتشر کنند.

 نایب رییس کمیسیون تلفیق لایحه بودجه سال ۹۹با بیان اینکه در کمیسیون مقرر شد دولت با حفظ قدرت خرید در سقف نرخ سود مصوب شورای پول و اعتبار اجازه دارد تا سه سال اسناد خزانه اسلامی را صادر و به طلبکاران واگذار کند، ادامه داد: بیمه مرکزی و موسسات بیمه بازرگانی به منظور پوشش های بیمه ای اجازه دارند یک هزار میلیارد ریال اوراق بهادار و بیمه ای منتشر کنند.

دیدگاه‌ها


کلیه حقوق مادی و معنوی محفوظ و متعلق به بانکداران ۲۴ می باشد و استفاده از مطالب تنها با ذکر منبع بلامانع است. طراحی: هشت بهشت