یکشنبه ۱۸ مرداد ۱۴۰۵

نحوه فعالیت بانک‌ها امروز و فردا چهارشنبه

banker

با اعلام استانداری، دورکاری کارمندان تهرانی تا ۴ تیر تمدید شده و بانک ها نیز تا چهارشنبه به صورت ۵۰ درصد شعب فعالیت خواهند کرد.

 به گزارش بنکر (Banker)، محمد صادق معتمدیان، در خصوص نحوه فعالیت کارکنان در روز‌های سه شنبه و چهارشنبه سوم و چهارم تیرماه اظهار کرد: پیرو بخشنامه شماره ۱۴۰۴/۱/۱۳۹۰۰ مورخ ۱۴۰۴/۰۳/۲۹ در خصوص نحوه فعالیت کارکنان دستگاه‌های اجرایی شهر و استان تهران به اطلاع می‌رساند دورکارى کارکنان در روزهاى ۳ و ۴ تیرماه به طبق بخشنامه اعلامى تمدید می‌شود.

معتمدیان تاکید کرد: کارکنان دستگاه‌های اجرایی استان به‌ویژه بانوان شاغل، بانوان داراى فرزند زیر ۶ سال و داراى فرزند معلول، بیماران صعب العلاج و معلولین می‌توانند روزهاى سه شنبه و چهارشنبه ۳ و ۴ تیرماه ۱۴۰۴ از ظرفیت آیین‌نامه دورکاری استفاده کنند.

استاندار تهران بیان کرد: واحد‌های عملیاتی دستگاه‌های خدمات‌رسان، شهرداری‌ها، مراکز درمانی، نظامی، انتظامی و امنیتی از شمول این بخشنامه مستثنی هستند.

فعالیت ۵۰ درصد شعب لازم کشیک

وی در خصوص بانک‌ها نیز گفت: واحد هاى پشتیبان و فنى ستاد بانک‌ها در شهر و استان تهران، حداقل ۵۰ درصد شعب لازم کشیک به صورت چرخشی، شعب ارزى و شعب دارای صندوق امانات به منظور خدمت رسانی به عموم مردم عزیز دایر خواهند بود.

استاندار تهران افزود: مدیران دستگاه‌ها موظف هستند تمهیدات و برنامه ریزی هاى لازم جهت حضور حداقل ۳۰ درصد از کارکنان در مجموعه را داشته باشند، به‌گونه‌ای که در روند خدمات‌رسانی به مردم عزیز خللی ایجاد نشود و کارکنانى که از دورکارى نیز استفاده می‌کنند ضمن ارتباط مستمر با محل خدمت در صورت نیاز دستگاه‌ها، آمادگى لازم جهت حضور در محل کار و ارائه خدمات را داشته باشند.

معتمدیان با تاکید بر اینکه کلیه رده هاى مدیریتی استان تهران از شمولیت این بخشنامه مستثنی بوده و شامل دورکارى نمى باشند گفت: نظارت برحسن اجراى این بخشنامه بر عهده مدیران بوده و هرگونه عدم نظارت و تصمیم گیرى بر خلاف این بخشنامه تخلف محسوب مى شود و نحوه فعالیت کارکنان در هفته آتی متعاقبا اعلام می‌گردد.

لینک کوتاه:
اشتراک‌گذاری:

دیدگاه‌ها


کلیه حقوق مادی و معنوی محفوظ و متعلق به بانکداران ۲۴ می باشد و استفاده از مطالب تنها با ذکر منبع بلامانع است. طراحی: هشت بهشت