چهارشنبه ۱۴ مرداد ۱۴۰۵

بانک استرالیا: طلا به ۲۰۰۰ دلار می رسد

banker

ای ان زد بانک استرالیا اعلام کرد: گرچه بازار طلا طی روزهای اخیر با نوسانات زیادی روبرو شده و نگرانی های موجود در بازارهای مالی فشار زیادی را بر طلا وارد کرده است ولی این فلز گرانبها پتانسیل زیادی برای افزایش قیمت طی ۳ ماه آینده دارد.

به گزارش بنکر (Banker بانک ای ان زد معتقد است که قیمت جهانی طلا در شرایط کنونی کمتر از ارزش واقعی آن است. تحلیلگران بانک پیش بینی می کنند که قیمت طلا در سه ماه دوم امسال به بیش از ۲۰۰۰ دلار خواهد رسید و قیمت آن تا پایان امسال نیز حدود ۱۷۰۰ دلار خواهد بود.

قیمت طلا در روزهای اخیر با نوسانات شدیدی روبرو شده است. گرچه پیش بینی می شود فشارهای تورمی در آینده نزدیک وجود نداشته باشد ولی تحلیلگران معتقدند که پایین بودن سوددهی اوراق قرضه و کاهش ارزش دلار می تواند طلا را به یک سرمایه گذاری جذاب تبدیل کند.

تحلیلگران ای ان زد بانک اعلام کردند: مدل های ما نشان می دهد که قیمت کنونی طلا منصفانه نیست و طلا کمتر از ارزش واقعی خود مبادله می شود. طلا از نظر تکنیکال هنوز به اشباع خرید نرسیده است.

این تحلیل بانک ای ان زد استرالیا پیش از کاهش مجدد نرخ بهره فدرال رزرو آمریکا منتشر شده است. فدرال رزرو آمریکا اخیرا نرخ بهره را به نزدیک صفر درصد رسانده و قصد دارد ۷۰۰ میلیارد دلار نقدینگی به بازار تزریق کند.

تحلیلگران پیش بینی می کنند که با توجه به تبعات منفی کرونا بر اقتصاد جهانی، بانکهای مرکزی بزرگ جهان سیاست های انبساطی پولی بیشتری را اجرا خواهند کرد.

کاهش نرخ بهره از سوی بانک های مرکزی یک عامل مهم برای افزایش تقاضای سرمایه گذاری برای طلا خواهد بود. این مساله موجب خواهد شد تا احتمال افزایش قیمت طلا تا ۲۰۰۰ دلار بیشتر شود.


دیدگاه‌ها


کلیه حقوق مادی و معنوی محفوظ و متعلق به بانکداران ۲۴ می باشد و استفاده از مطالب تنها با ذکر منبع بلامانع است. طراحی: هشت بهشت