جمعه ۱۵ خرداد ۱۴۰۵

۱۴۰۳/۱۲/۲۰ ۱۷:۲۷

پاداش و وام نجومی برای اعضای هیئت‌مدیره یک بانک

طبق ادعای بانک سامان، بانک مرکزی جلوی پرداخت وام مسکن را گرفته است

بانک سامان که به اعضای هیئت مدیره خود ۱۱ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان پاداش پرداخت کرده است چندین فقره تسهیلات با ارقام میلیاردی نیز برای اعضای هیئت عامل در نظر گرفته است.

به گزارش بنکر (Banker)، فارس نوشت: صورت‌های مالی بانک سامان نشان می‌دهد که این بانک در شش ماهه منتهی به شهریور امسال فقط ۱۱ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان به ۶ عضو هیئت مدیره خود پاداش پرداخت کرده است.

این رقم برای مدت مشابه سال گذشته ۵ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان بوده است که به معنای رشد ۱.۵ برابری میزان پاداش است.

کل پاداش پرداختی به اعضای هیئت مدیره گروه بانک سامان (بانک و شرکت‌های زیرمجموعه) ۲۶ میلیارد و ۲۷۷ میلیون تومان بوده است.

این بانک همچنین به هر یک از اعضای هیئت مدیره و هیئت عامل چندین فقره تسهیلات پرداخت کرده است که فقط دو عضو هیئت عامل ۱۶ فقره تسهیلات دریافت کرده‌اند که هر مبلغ تسهیلات آن‌ها ۳ میلیارد و ۳۰۰ میلیون و ۴ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان بوده است.

برای عضویت در کانال بنکر کلیک کنید

دیدگاه‌ها

کلیه حقوق مادی و معنوی محفوظ و متعلق به بانکداران ۲۴ می باشد و استفاده از مطالب تنها با ذکر منبع بلامانع است. طراحی: هشت بهشت