پنجشنبه ۱۵ مرداد ۱۴۰۵

وام دهی به دانش بنیان ها بیشتر شد

banker

سیستم بانکی کشور در سال ۱۴۰۱ بیش از ۱۷۷ هزار میلیارد تومان به شرکت‌های دانش بنیان تسهیلات پرداخت کرده که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۱۶۵ درصد رشد داشته است.

به گزارش بنکر (Banker)، بر اساس تازه‌ترین گزارش های منتشر شده از سوی بانک مرکزی، طی دوره مورد اشاره به ۲ هزار و ۱۱۳ شرکت دانش بنیان بیش از ۱۸ هزار فقره تسهیلات بانکی پرداخت شده است.

بررسی آمارها نشان می‌دهد در سال ۱۴۰۱، بیشترین میزان وام پرداختی به شرکت‌های دانش بنیان مربوط به اسفند و شهریور ماه بوده، به طوری که در این دو ماه به ترتیب حدود ۳۲.۲ و ۱۵.۷ همت تسهیلات از سوی بانک‌های به شرکت‌های دانش بنیان پرداخت شده است.

کمترین میزان تسهیلات اعطایی به شرکت‌های دانش بنیان طی دوره مورد اشاره با رقم ۴.۵ همت مربوط به فروردین ماه بوده است.

گزارش‌ها نشان می‌دهد از ۱۷۷ هزار میلیارد تومانی که در سال ۱۴۰۱ از سوی بانک‌ها به شرکت‌های دانش بنیان پرداخت شده سهم بانک‌های دولتی ۱۵ درصد و سهم غیردولتی‌ها ۸۵ درصد بوده است.

همچنین بیشترین وام پرداختی از سوی بانک‌های خصوصی بوده، به طوری که در سال ۱۴۰۱ حدود ۸۳.۸ هزار میلیارد تومان توسط این بانک‌ها به شرکت‌های دانش بنیان تسهیلات پرداخت شده که معادل سهم ۴۷.۲ درصدی از کل پرداختی‌ها بوده است.


دیدگاه‌ها


کلیه حقوق مادی و معنوی محفوظ و متعلق به بانکداران ۲۴ می باشد و استفاده از مطالب تنها با ذکر منبع بلامانع است. طراحی: هشت بهشت