شنبه ۱۶ خرداد ۱۴۰۵

۱۴۰۴/۰۴/۳۰ ۱۷:۲۷

تمدید خرید اوراق سپرده ۲۵ درصدی بانک رفاه

بانک رفاه انتشار اوراق گواهی سپرده ۲۵ درصدی خود را تا ۹ مرداد تمدید کرد. این اوراق یک‌ساله، معاف از مالیات و با پرداخت سود ماهانه عرضه می‌شوند.

به گزارش بنکر (Banker)، بانک رفاه کارگران به‌دنبال استقبال گسترده مشتریان، انتشار اوراق گواهی سپرده مدت‌دار ویژه سرمایه‌گذاری (خاص) را برای شرکت‌های آران‌ماشین توس، فارمد پلاست پویان، مدی‌تکسیس، فارمد و صنایع بسته‌بندی فرآورده‌های شیری پگاه ادامه می‌دهد.

فرصت خرید اوراق تا ۹ مرداد

علاقه‌مندان می‌توانند تا پایان روز پنج‌شنبه ۹ مردادماه با مراجعه به کلیه شعب بانک رفاه در سراسر کشور نسبت به خرید این اوراق اقدام کنند.

نرخ سود و شرایط ویژه اوراق

این اوراق با نرخ سود علی‌الحساب ۲۵ درصد سالانه، پرداخت سود به‌صورت ماهانه، مدت زمان یک‌ساله، با نام و به‌صورت الکترونیکی منتشر می‌شود.

از دیگر ویژگی‌ها می‌توان به معافیت مالیاتی و امکان بازخرید پیش از سررسید اشاره کرد.

مزایای خرید اوراق بانک رفاه

  • بالاترین نرخ سود در میان اوراق بانکی موجود
  • تضمین اصل سرمایه و سود در موعد مقرر
  • انعطاف‌پذیری در بازخرید پیش از سررسید
  • انتشار الکترونیکی و معاف از مالیات

برای عضویت در کانال بنکر کلیک کنید

دیدگاه‌ها

کلیه حقوق مادی و معنوی محفوظ و متعلق به بانکداران ۲۴ می باشد و استفاده از مطالب تنها با ذکر منبع بلامانع است. طراحی: هشت بهشت