شنبه ۱۰ مرداد ۱۴۰۵

گزارش اتحادیه طلا از قیمت طلا و سکه

۱۴۰۳/۱۲/۰۸ ۱۳:۴۷

نایب رییس اول اتحادیه طلا و جواهر تهران گفت:قیمت طلا و سکه در معاملات امروز علیرغم روند کاهشی در روز گذشته دوباره گران شد.

به گزارش بنکر (Banker)، شربیانی در مصاحبه با سایت طلا گفت:قیمت اونس جهانی امروز با ۲۳ دلار کاهش به ۲۹۱۶ دلار رسید اما در ایران قیمت طلا و سکه علیرغم کاهش اونس جهانی به دلیل افزایش نرخ ارز گران شد.

وی ابراز امیدواری کرد با تدابیر بانک مرکزی در روزهای آینده شاهد ثبات و کاهش قیمت ها و همچنین رونق در بازار طلا و جواهر باشیم

شربیانی درباره پیش بینی قیمت ها گفت:باید دید روند اونس جهانی و نرخ ارز به کدام سو می رود زیرا با نوسان این عوامل قطعا قیمت طلا و سکه نیز تغییر خواهد داشت

دور جدید پیش فروش سکه طلا باید از امروز آغاز می‌شد اما طبق دستور العمل جدید تاریخ سفارش گذاری آن به شنبه هفته آتی موکول شد.

در بازار ایران امروز قیمت سکه طرح جدید با یک میلیون و ۶۰۰ هزار تومان افزایش ،قیمت سکه طرح قدیم با یک میلیون و ۴۰۰ هزار تومان افزایش، قیمت نیم سکه با 900هزار تومان افزایش ،قیمت ربع سکه با ۹۰۰ هزار تومان افزایش و قیمت سکه های بانک مرکزی با ۴۰۰ هزار تومان افزایش، هر گرم طلای 18عیار نیز با ۱۵۲ هزار تومان افزایش نسبت به روز گذشته در این لحظه داد و ستد می شود.

قیمت طلا و سکه ۸ اسفند ماه ۱۴۰۳ در بازار ایران


دیدگاه‌ها

کلیه حقوق مادی و معنوی محفوظ و متعلق به بانکداران ۲۴ می باشد و استفاده از مطالب تنها با ذکر منبع بلامانع است. طراحی: هشت بهشت