جمعه ۹ مرداد ۱۴۰۵

نوسانات بازار ارز موقتی است

۱۴۰۳/۰۹/۰۸ ۱۱:۵۴

یک تحلیلگر اقتصادی اعلام کرد: به تازگی قطعنامه ضد ایرانی شورای حکام به تصویب رسیده است؛ اما این قطعنامه تأثیری بر اقتصاد ایران نخواهد داشت.

به گزارش بنکر (Banker)،مهدی زریباف، تحلیلگر اقتصادی افزود: در یک سال اخیر، ایران تحت تأثیر انواع بحران‌های اقتصادی قرار داشته و کشور به خوبی در برابر این چالش‌ها مقاوم شده است.

او همچنین تأکید کرد: به عبارت دیگر، تنوع و فراوانی حوادث مختلف و نیز سیاست‌های پولی و ارزی کشور، موجب افزایش تاب‌آوری اقتصاد ایران شده است.

تأثیر قطعنامه شورای حکام بر بازار ارز

زریباف ادامه داد: قطعنامه اخیر شورای حکام تأثیری بر بازار ارز نخواهد گذاشت، زیرا محتوای این قطعنامه به گونه‌ای نیست که آثار منفی قابل توجهی بر اقتصاد و بازار ارز ایران داشته باشد.

وی به این نکته هم اشاره کرد که کشورهای غربی انواع تحریم‌ها را علیه ایران اعمال کرده‌اند و دیگر قادر به ایجاد تحریم‌های جدید و مؤثر نیستند.

نرخ ارز به ثبات خواهد رسید

این تحلیلگر اقتصادی خاطرنشان کرد: جو روانی ناشی از تصویب این قطعنامه ممکن است نوساناتی در بازار ارز ایجاد کند، اما این نوسانات روانی و کوتاه‌مدت خواهند بود و نرخ ارز در میان‌مدت به سطوح تعادل و ثبات خود بازخواهد گشت.

زریباف همچنین تصریح کرد: در روزهای اخیر، بازار سرمایه با رشد شاخص ادامه فعالیت داده و تصویب این قطعنامه نه تنها منجر به کاهش شاخص بازار سهام نگردید، بلکه به صورت قابل توجهی آن را تقویت کرده است. این موضوع نشان‌دهنده تأثیر ناچیز این قطعنامه بر بازار سهام و نوسانات کوتاه‌مدت در سایر بازارها است.


دیدگاه‌ها

کلیه حقوق مادی و معنوی محفوظ و متعلق به بانکداران ۲۴ می باشد و استفاده از مطالب تنها با ذکر منبع بلامانع است. طراحی: هشت بهشت