پرداخت این سه وام اجباری شد

|
مطالعه ۱ دقیقه

وزیر اقتصاد و دارایی از اجباری بودن پرداخت تسهیلات فرزندآوری، ازدواج و ودیعه مسکن در بانک ها خبر داد.

به گزارش بنکر (Banker)، سید احسان خاندوزی، با اظهار اینکه سیاست‌های کنترل نقدینگی بانک مرکزی تأثیری بر روی تکالیف قانونی بانک‌ها برای تسهیلات قانونی از جمله وام ازدواج و فرزند آوری ندارد.

وی افزود: طی ۱۰ ماه گذشته میزان تسهیلات خرد ۴۳ درصد نسبت به مدت مشابه سال قبل رشد داشته است و بانک‌ها وعده دادند تا اول اسفندماه وام ازدواج زوج‌هایی که مدارک آنها کامل باشند، پرداخت کنند.

خاندوزی اظهار داشت: در زمینه وام فرزند آوری و ودیعه مسکن بانک‌ها باید به تکالیف قانونی عمل کنند و بانک‌ها مکلف هستند به مصوبات قانون بودجه در این زمینه هاپرداخت کنند و در یکماه پایان سال تسهیلات باقی مانده پرداخت می‌شود.

وزیر اقتصاد و دارایی در سفر یک روزه در نشست با فعالان اقتصادی به بررسی مسائل و مشکلات این قشر پرداخت.

دیدگاه‌ها


کلیه حقوق مادی و معنوی محفوظ و متعلق به بانکداران ۲۴ می باشد و استفاده از مطالب تنها با ذکر منبع بلامانع است.