یکشنبه ۱۱ مرداد ۱۴۰۵

چقدر چک‌های رمزدار مبادله شد؟

banker

جدیدترین آمار بانک مرکزی بیانگر این است که از مجموع چک‌های مبادله شده بیش از ۷.۱ میلیون فقره وصول شده که از این تعداد حدود ۶.۶ میلیون فقره عادی و بالغ بر ۰.۵ میلیون فقره رمزدار بوده است؛ بنابراین در کل کشور ۹۲.۶ درصد از کل چک‌های وصولی را چک‌های عادی و ۷.۴ درصد را چک‌های رمز دار تشکیل می‌دهند.

به گزارش (Bankerاز نظر مبلغی نیز، از ۳۵۳ هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان چک‌های وصولی در کل کشور حدود ۲۱۸ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان برای چک‌های عادی و بیش از ۱۳۴ هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان خاص چک‌های رمزدار بوده است.

بر این اساس، در کل کشور ۶۱.۹ درصد از کل مبلغ چک‌های وصولی را چک‌های عادی و ۳۸.۱ درصد دیگر را چک‌های رمزدار به خود اختصاص داده‌اند.

 

کدام استان چک‌های وصول شده رمزدار بیشتری دارد؟

طبق این گزارش، در شهریور امسال در کـل کشـور بیش از ۵۲۹ هـزار فقـره چـک رمـزدار بـه ارزشـی بالغ بر ۱۳۴ هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان وصول شده که نسبت به ماه قبل از نظر تعداد و مبلغ به ترتیب ۲۵.۷ و ۴۴.۷ درصد افزایش داشته است.

در ماه مورد بررسی، در استان تهران بیش از ۱۷۶ هزار فقـره چـک رمـزدار بـه ارزشـی معادل ۷۹ هزار و ۹۰۰ میلیارد تومان وصول شد که در این ماه، ۵۰.۳ درصد از تعداد چک‌های رمزدار وصولی در سه استان تهـران (۳۳.۳ درصـد)، اصفهان (۹.۵ درصد) و خراسان رضوی (۷.۵ درصد) وصول شده است که بیشترین سهم را در مقایسه با سایر استان‌ها دارا بوده‌اند.

همچنــین، ۷۰.۱ درصــد از ارزش چــک‌هــای فــوق در اســتان‌هــای تهــران (۵۹.۳ درصــد)، اصفهان ( ۶.۲ درصد) و خراسان رضوی ( ۴.۶ درصد) وصول شده است.

 


دیدگاه‌ها

کلیه حقوق مادی و معنوی محفوظ و متعلق به بانکداران ۲۴ می باشد و استفاده از مطالب تنها با ذکر منبع بلامانع است. طراحی: هشت بهشت