دوشنبه ۱۹ مرداد ۱۴۰۵

وثیقه گذاری بیمه نامه چه زمانی اجرا می‌شود؟

banker

قائم مقام بیمه مرکزی گفت: در برخی مواقع که افراد دچار حادثه یا مقصر یک حادثه می‌شوند به جای این که ضمانت نامه مختلف ارائه دهند، می‌توانند از بیمه نامه‌های خودشان برای توثیق استفاده کنند.

به گزارش بنکر (Bankerمجید مشعلچی فیروزآبادی گفت:در خصوص توثیق بیمه نامه باید گفت تقریبا در مراحل انتهایی آن هستیم.

او می‌گوید: توثیق بیمه نامه یک کار علمی کار شده، کارشناسی است. به این شکل که در برخی مواقع که افراد دچار حادثه یا مقصر یک حادثه می‌شوند به جای این که ضمانت نامه مختلف را ارائه دهند، می‌توانند از  بیمه نامه‌های خودشان برای توثیق پرونده  استفاده کنند.

مشعلچی فیروزآبادی گفت:این پروژه مراحل انتهایی خود را در حال گذراندن است، به امید خدا وقتی به شکل مناسب کارشناسی و به مرحله اتمام رسید، زمان دقیق آن را ابلاغ می‌کنیم.

قائم مقام بیمه مرکزی گفت:  فکر میکنم این زمان چندان طولانی نخواهد بود و شاید تا دو ماه آینده بتوان آن را عملیاتی کرد.

لینک کوتاه:
اشتراک‌گذاری:

دیدگاه‌ها


کلیه حقوق مادی و معنوی محفوظ و متعلق به بانکداران ۲۴ می باشد و استفاده از مطالب تنها با ذکر منبع بلامانع است. طراحی: هشت بهشت