چهارشنبه ۷ مرداد ۱۴۰۵

جنگ پنهان برای نیمکت استقلال؛ جباری یا غریبه‌ای از اروپا یا برزیل؟

۱۴۰۴/۰۲/۲۰ ۱۳:۲۲

مدیران استقلال فعلاً صبر پیشه کرده‌اند تا شاید قهرمانی مجتبی جباری، آن‌ها را از جذب گزینه‌های خارجی بی‌نیاز کند

در شرایطی که مجتبی جباری هدایت استقلال را برعهده دارد، مدیران باشگاه همچنان در سکوت خبری، مشغول بررسی گزینه‌های خارجی برای فصل آینده هستند.

زمزمه‌هایی به گوش می‌رسد که اگر جباری موفق شود استقلال را به قهرمانی در جام حذفی برساند، احتمال ماندگاری‌اش در نیمکت آبی‌ها جدی‌تر خواهد شد.

قهرمانی؛ تنها کلید آینده جباری در استقلال؟

در فضای حاکم بر باشگاه استقلال، بسیاری معتقدند سرنوشت جباری به‌طور کامل به نتیجه جام حذفی گره خورده است.

اگر او تیم را به جام برساند، امکان دارد از ورود مربی خارجی جلوگیری شود.

اما در صورت ناکامی، مدیران با دست باز سراغ گزینه‌های بین‌المللی خواهند رفت.

در عین حال، برخی منابع مطلع مدعی‌اند تصمیم مدیران برای استفاده از یک سرمربی خارجی در فصل آینده، تقریباً نهایی شده است؛ و تنها در صورت درخشش خیره‌کننده جباری، این مسیر تغییر خواهد کرد.

ماتزاری در صدر فهرست؛ ساپینتو و مربی برزیلی در کمین

مذاکرات با والتر ماتزاری، سرمربی ایتالیایی سابق ناپولی، همچنان در جریان است.

گزارش‌ها حاکی از آن است که گفت‌وگوها وارد مراحل فنی و جزئی‌تری شده‌اند و اگر خواسته‌های مالی و امکاناتی ماتزاری برآورده شود، احتمال نشستن او روی نیمکت استقلال بالا خواهد رفت.

در سوی دیگر، ژوزه مورایس به‌طور کامل از لیست کنار گذاشته شده، اما ریکاردو ساپینتو، سرمربی سابق استقلال همچنان در فهرست باشگاه قرار دارد، هرچند دیگر در اولویت نیست.

از یک گزینه جدید اهل برزیل نیز نام برده می‌شود که سابقه هدایت تیم‌های مطرح کشورش را دارد.

مذاکرات اولیه با این چهره آغاز شده اما فعلاً جزئیاتی رسانه‌ای نشده است.


دیدگاه‌ها

کلیه حقوق مادی و معنوی محفوظ و متعلق به بانکداران ۲۴ می باشد و استفاده از مطالب تنها با ذکر منبع بلامانع است. طراحی: هشت بهشت