جمعه ۱۵ خرداد ۱۴۰۵

۱۴۰۴/۱۰/۳۰ ۲۲:۱۵

شعب کشیک بانک صادرات در روز چهار‌شنبه اول بهمن ۱۴۰۴

​بانک صادرات ایران بر اساس اعلام شورای هماهنگی بانک‌ها و اطلاعیه استانداری تهران، به دلیل کاهش شدید دما و صرفه‌جویی در مصرف انرژی و تسهیل دسترسی به خدمات حضوری، فهرست شعب کشیک خود را برای روز چهارشنبه اول بهمن‌ماه ۱۴۰۴ اعلام کرد.

به گزارش بنکر (Banker)، طبق اعلام شورای هماهنگی بانک‌ها مبنی بر تعطیلی بانک‌ها در روز چهارشنبه اول بهمن‌ماه، برای کمک به کاهش ترددهای غیرضرور و صرفه‌جویی در مصرف انرژی، شعب کشیک بانک صادرات ایران در این روزها از ساعت ۸ تا ۱۲ فعال بوده و آماده ارائه خدمات بانکی به مشتریان هستند.

همچنین واحدهای فنی و پشتیبانی ستادی این بانک به منظور خدمت‌رسانی به امور ضروری مشتریان به صورت کشیک دایر هستند.
مشتریان می‌توانند، امور بانکی خود را از طریق اپلیکیشن «سپینو» و سایر درگاه‌های الکترونیکی بانک انجام داده و از حضور غیرضروری در شعب خودداری کنند.

برای عضویت در کانال بنکر کلیک کنید

دیدگاه‌ها

کلیه حقوق مادی و معنوی محفوظ و متعلق به بانکداران ۲۴ می باشد و استفاده از مطالب تنها با ذکر منبع بلامانع است. طراحی: هشت بهشت