دوشنبه ۱۲ مرداد ۱۴۰۵

کاهش ۲۵ درصدی سود بانک پاسارگاد

banker

بانک پاسارگاد در اردیبهشت ۴۴۷ میلیارد تومان سود بدست آورد که نسبت به ماه فروردین کاهش ۲۵ درصدی نشان می دهد.

به گزارش بنکر (Bankerطبق اطلاعات مالی این بانک، بانک پاسارگاد در اردیبهشت همانند فروردین حدود ۲۴۲۰ میلیارد تومان درآمد تسهیلات کسب کرد. میانگین ماهانه درآمد تسهیلات در سال ۹۹ برابر ۱۷۷۰ میلیارد تومان بود.

سود پرداختی به سپرده ها طی اردیبهشت نسبت به فروردین ۱۲ درصد رشد کرد و به ۱۹۸۰ میلیارد تومان رسید. میانگین ماهانه سود پرداختی در سال ۹۹ برابر ۱۳۰۰ میلیارد تومان بود.

 در نتیجه وپاسار در اردیبهشت ۴۴۷ میلیارد تومان سود بدست آورد که نسبت به ماه فروردین کاهش ۲۵ درصدی نشان می دهد.

تراز بانک در مجموع دوماهه ابتدایی سال مال جاری ۱۰۶۰ میلیارد تومان مثبت می باشد که رشد قابل توجه ۱۱۵ درصدی نسبت به دوره مشابه سال گذشته نشان می دهد.

 آخرین قیمت سهم حدودا ۱۵۷۰ تومان می باشد و در یک ماه اخیر ۱۵% بازدهی کسب کرده است.


دیدگاه‌ها

کلیه حقوق مادی و معنوی محفوظ و متعلق به بانکداران ۲۴ می باشد و استفاده از مطالب تنها با ذکر منبع بلامانع است. طراحی: هشت بهشت