دوشنبه ۱۲ مرداد ۱۴۰۵

وقت خرید سکه است یا جواهرات؟

banker

رئیس اتحادیه طلا و جواهر تهران گفت: سرمایه‌گذاری بلند مدت در بازار طلا هنوز هم توصیه می‌شود. تجربه نشان داده است که داد و ستند در بازار طلا مناسب است. همچنین سرمایه‌گذاری در بازار مصنوعات و سکه خوب است.

به گزارش بنکر (Banker قیمت سکه در هفته‌های اخیر با تشدید نوسانات ارزی از ۱۶ میلیون تومان هم عبور کرد. با مهار نوسانات ارزی و آغاز کاهش قیمت‌ها در بازار، قیمت طلا و سکه نیز وارد مدار نزولی شد. پیش‌بینی می‌شود که با توجه به مدیریت بازار ارز توسط بانک مرکزی، قیمت سکه و طلا روند کاهشی در پیش بگیرد. پیرامون این موضوع ابراهیم محمدولی؛ رئیس اتحادیه طلا و جواهر تهران در گفتگو با گسترش نیوز گفت: با توجه به روند ایجاد شده، شاهد آرامش در بازار طلا هستیم. عرضه و تقاضا در بازار ارز کنترل شده است. انس جهانی نیز کاهش داشته است. التهاب‌های روزهای گذشته بر طرف شده است.

محمدولی اظهار کرد: داد و ستد در بازار انجام می‌شود اما نیازمند تلاش بیشتر هستیم. امیدوارم شرایط روز به روز بهتر شود تا متقاضیان خرید طلا به بازار ورود پیدا کنند تا نیاز مردم تأمین شود.

وی افزود: وضعیت تقاضا در بازار نسبت به ماه گذشته بهتر شده است. انتظار می‌رود که تقاضا در بازار سکه و ارز بیشتر شود. در ماه قبل انتظارات به واسطه نوسانات انتظارات برآورده نمی‌شد.

سرمایه گذاری بلند مدت توصیه می شود

رئیس اتحادیه طلا و جواهر تهران تأکید کرد: سرمایه‌گذاری بلند مدت در بازار طلا هنوز هم توصیه می‌شود. تجربه نشان داده است که داد و ستد در بازار طلا مناسب است.  همچنین سرمایه‌گذاری در بازار مصنوعات و سکه خوب است. البته اگر عرضه سکه با تقاضا هم افزایی نداشته باشد، فاصله قیمت یا حباب به وجود می‌آید. در نتیجه اگر کسی در این مسیر حرکت نکند، ورود به بازار مصنوعات توصیه می‌شود. البته برای پولدارها تفاوتی ندارد و با ورود به صنعت طلا نیاز خود را برطرف می‌کنند. ورود به بازار طلا در کوتاه‌مدت بی‌فایده است و پیشنهاد نمی‌دهیم.

محمدولی در پایان خاطرنشان کرد: صحبت مجدد درباره برجام روند خوبی را شروع کرده است و اگر به نفع کشور باشد، انتظارات بهتری را از بازار خواهیم داشت. همچنین مناسب در داد و ستدها انجام خواهد شد.


دیدگاه‌ها

کلیه حقوق مادی و معنوی محفوظ و متعلق به بانکداران ۲۴ می باشد و استفاده از مطالب تنها با ذکر منبع بلامانع است. طراحی: هشت بهشت