جمعه ۱۵ خرداد ۱۴۰۵

۱۳۹۸/۱۱/۱۲ ۲۳:۴۷

پیروزی سندرز موجب پرواز طلا خواهد شد

پیتر شیف تحلیلگر و استراتژیست اقتصادی تاکید کرد: اگر برنی سندرز نامزد دموکراتها در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ به پیروزی برسد، روند صعودی قیمت طلا به طور چشمگیری ادامه خواهد یافت.

به گزارش بنکر (Banker تازه ترین نظرسنجی شبکه فاکس نیوز نشان می دهد شانس برنی سندرز برای پیروزی در رقابت های مقدماتی حزب دموکرات افزایش یافته است. وی هم اکنون حمایت 23 درصدی رای دهندگان دموکرات را در اختیار دارد. این رقم در ماه مارس به 20 درصد رسیده بود.

این نظرسنجی نشان می دهد سندرز می تواند در رویارویی با ترامپ 48 درصد آرا را از آن خود کند و این رقم برای ترامپ به 42 درصد خواهد رسید.

پیتر شیف گفت: اگر سندرز در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا به پیروزی برسد، قیمت طلا در روز پس از انتخابات به 2000 دلار خواهد رسید. اگر بازار به این نتیجه برسد که سندرز در انتخابات پیروز خواهد شد، قیمت طلا تا قبل از شب انتخابات رکورد 2000 دلاری را خواهد زد.

وی افزود: پیروزی سندرز به معنای افزایش کسری بودجه دولت و چاپ بیشتر پول از سوی فدرال رزرو خواهد بود. آمریکا روز به روز به یک کشور فقیرتر تبدیل می شود. استانداردهای زندگی در آمریکا در حال بدتر شدن است.

برای عضویت در کانال بنکر کلیک کنید

دیدگاه‌ها

کلیه حقوق مادی و معنوی محفوظ و متعلق به بانکداران ۲۴ می باشد و استفاده از مطالب تنها با ذکر منبع بلامانع است. طراحی: هشت بهشت