یکشنبه ۱۱ مرداد ۱۴۰۵

هر فرد چند سکه می‌تواند بخرد؟ جزئیات حراج جدید

banker

دور جدید پیش‌فروش سکه با سررسید ۵ فروردین ۱۴۰۵ برگزار می‌شود؛ هر فرد می‌تواند تا ۱۵ قطعه سکه ثبت سفارش کند.

به گزارش بنکر (Banker)، دور جدید پیش‌فروش انواع سکه با سررسید پنجم فروردین سال آینده، سه‌شنبه جاری برگزار می‌شود. در این حراج، سهمیه خرید برای هر فرد بین حداقل یک تا حداکثر ۱۵ قطعه سکه تعیین شده است.

جزئیات حراج سکه

هفتمین حراج پیش‌فروش سکه شامل سکه تمام، نیم و ربع بهار آزادی ضرب سال ۱۳۸۶ بدون بسته‌بندی است. ثبت سفارش برای این سکه‌ها از ساعت ۸ صبح تا ۱۶ بعدازظهر سه‌شنبه در مرکز مبادله انجام می‌شود.

شرایط مشارکت در پیش‌فروش

تمام اشخاص حقیقی ایرانی بالای ۱۸ سال می‌توانند در این حراج شرکت کنند. هر فرد می‌تواند تا سقف ۳ سکه تمام، ۵ نیم‌سکه و ۷ ربع‌سکه ثبت سفارش کند. زمان واریز وجه برای خرید نیز از ساعت ۸ صبح همان روز آغاز و تا ساعت ۲۳ روز دوشنبه ادامه خواهد داشت.


دیدگاه‌ها

کلیه حقوق مادی و معنوی محفوظ و متعلق به بانکداران ۲۴ می باشد و استفاده از مطالب تنها با ذکر منبع بلامانع است. طراحی: هشت بهشت