دوشنبه ۱۲ مرداد ۱۴۰۵

نرخ تورم، طلا را گران کرد

banker

طلا از ۵ نوامبر ۲۰۱۹ به بالاترین قیمت خود رسیده است. گئورگ جورج مدیرعامل شرکت مدیریت رفاهی آر بی سی اعلام کرد: “خریداران طلا به دنبال دارایی هایی هستند که در سال جدید، آنها را از تورم ارز، بازار سهام و تمایل جایگزینی واحد معاملات توسط بسیاری کشورها نجات دهد.”افزایش دستمزد می تواند نشانه تورم در آمریکا باشد.

به گزارش بنکر (Banker)،  با این حال انتظار می رود که فدرال رزرو در سال ۲۰۲۰ نرخ بهره را تغییر ندهد." وی افزود: "با اینکه وارد بازه قیمتی جدید برای طلا شده ایم و در سال ۲۰۱۹ نیز شاهد رشد چشمگیری بودیم، هنوز دید من به طلا مثبت است." روز پنجشنبه ۲۶ دسامبر ساعت ۸:۴۶ صبح، بهای طلای کامکس با نرخ ۷.۲۰ دلار به ۱.۵۱۲ دلار در هر انس رسید.
فیل فلین، تحلیلگر کالا و انرژی شرکت Price Futures Group: احتمال تورم به افزایش قیمت طلا کمک می کند.

طلا دوباره به بالای ۱.۵۰۰ دلار در هر انس بازگشته است و این افزایش را مدیون تورم پیش رو و تقاضای بازار برای جواهرات می باشد.
 فلین افزود:"افزایش تقاضا بسیار مثبت و خوش بینانه است درحالی که افزایش تورم جای نگرانی دارد. بانک های مرکزی سراسر جهان بسیار منعطفند.
براساس گزارش سایت tala، طلا در میان چشم انداز افزایش تورم، در حال بالا رفتن است".  وی همچنین با استناد به آمار سازندگان جواهرات مانند Tiffany&Co به افزایش تقاضا اشاره کرد. این شرکت فروش تقریبی خود در تعطیلات را با افزایشی بین ۱ الی ۳ درصد همراه دانست، که بیشترین فروش در کشور چین انجام خواهد شد.


دیدگاه‌ها

کلیه حقوق مادی و معنوی محفوظ و متعلق به بانکداران ۲۴ می باشد و استفاده از مطالب تنها با ذکر منبع بلامانع است. طراحی: هشت بهشت