به گزارش (Banker)، پیش از این نیز بارها بانک ها در فهرست سازمان های پرمصرف برق، در صدر قرار داشته اند. از جمله 12 تیر نیز که خبر قطع برق 45 اداره پرمصرف در تهران اعلام شد، ساختمانهای متعلق به بانکهای سپه، تجارت، شهر و پاسارگاد نیز جزو فهرست بودند.
، شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ اعلام کرد: در راستای طرح رصد مصرف برق ادارات و دستگاههای اجرایی شهر تهران که با هدف کاهش بار شبکه و جلوگیری از بروز خاموشی در حال اجراست، بازرسان این شرکت طی هفت روز، با بررسی عملکرد ۹۵۰ شعبه بانک، ضمن شناسایی ۱۲۵ شعبه که مصرف برق خود را طبق دستورالعملهای ابلاغی وزارت نیرو و استانداری تهران کاهش نداده بودند با اخطار قبلی، اقدام به قطع برق این شعب کردند.
«رامین پوریا» ، مدیر دفتر مدیریت مصرف شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ همچنین افزود: ۲۵۰ شعبه دیگر نیز به دلیل مصرف زیاد برق، اخطار دریافت کردهاند که در صورت خودداری از کاهش مصرف، طی روزهای آینده مشمول قطع برق خواهند شد.حتما بسیاری از شما خوانندگان نیز سرمای شعب بانک ها را در اوج گرما تجربه کرده اید. هم اکنون حدود 20 هزار شعبه بانک در کشور فعالیت دارند.
حضور همیشگی بانک ها در فهرست سازمان های پرمصرف در زمینه برق، نشان می دهد که چگونه تعرفه گذاری برق در کاهش مصرف ناتوان است. در حقیقت مصرف بی رویه از سوی سازمان هایی از جمله بانک ها که درآمدهای بالا و توان مالی بیشتری نسبت به دیگر مشترکان دارند نشان می دهد که تعرفه گذاری برق باید به گونه ای باشد که به افراد و سازمان های ثروتمند و پرمصرف فشار بیشتری برای کاهش مصرف بیاورد تا مردم عادی با قطعی برق جور مصرف بالای افراد ثروتمند و سازمان های پولدار را نکشند.
این در حالی است که قطع برق این سازمان ها جز فشار به مراجعان و بیکاری کارمندان آن سازمان نتیجه ای ندارد و به نظر می رسد فشار روی مدیران این سازمان ها و جرایم شخصی برای آن ها راهکار مناسب تری در مدیریت مصرف برق این سازمان های پرمصرف باشد.