به گزارش بنکر (Banker)، بهطوری که روز گذشته با بیش از ۵ دلار افزایش قیمت هر انس طلا به ۱۵۸۰ دلار رسیده بود. بخشی از این افزایش قیمت نتیجه رشد تقاضا برای طلا بود. رویترز در این باره نوشت: «پس از آنکه بررسیها نشان داد که فعالیتهای تولیدی در چین در ماه ژانویه ثابت مانده و بخش خدمات شاهد رشد بوده است، قیمت طلا روز جمعه نوسان قیمتی داشت، اما نگرانیها در مورد ویروس کرونا و تأثیرات اقتصادی آن سبب شد تا فلز زرد همچنان در مسیر ثبت دومین رشد ماهانه متوالی بماند.» فعالیتهای تولیدی در چین در ماه ژانویه رشدی نداشت و شیوع ویروس کرونای جدید بر ریسکهای پیش روی اقتصاد این کشور افزود. اما بخش خدمات این کشور رشد سریعتری را تجربه کرد.
آخرین وضعیت بازار طلا در ایران
روز پنجشنبه که قیمت هر انس طلا تحت تأثیر گسترش ویروس کرونا به بیش از ۱۵۸۰ دلار رسید، در ایران نیز هر گرم طلای ۱۸ عیار با کمی افزایش از ۵۱۳ هزار و ۴۱۰ تومان عبور کرد. در همین حال، موضوع مهمی که باید مورد توجه قرار گیرد، ممنوعیت خرید و فروش طلا و سکه در فضای مجازی است.
محمد کشتی آرای، نایب رئیس دوم اتحادیه طلا و جواهر به باشگاه خبرنگاران جوان، گفته است: این خرید و فروشها خارج از ضوابط اتحادیه طلا و جواهر بوده و هرگونه سوء استفاده از این روش، متوجه خود خریدار است، چرا که ما این نوع معامله را تأیید نمیکنیم.
روزهای کرونایی طلا
اظهارات رئیس بانک مرکزی امریکا مبنی بر اینکه «ویروس کرونا یک خطر بالقوه برای اقتصاد جهانی است» و همینطور بررسی فعالیتهای تولیدی در چین سبب شد، تا قیمت هر انس طلا در بازارهای جهانی با افزایش قابل توجهی همراه شود.
اخبار مرتبط
مطالب مشابه که ممکن است برای شما جالب باشد
تنش در خاورمیانه معادلات بازارها را برهم زد
بازارهای جهانی امروز تحت تأثیر تنشهای خاورمیانه با نوسانات سنگینی روبهرو شدند. نفت برنت از...
سه زلزله همزمان در بازارهای جهانی؛ هفته تصمیمگیری بزرگ
این هفته، بازارهای جهانی قرار است در یک پیچ تاریخی بایستند. سه نیروی بزرگ همزمان...
سه تصمیم مهم ترامپ بازارهای جهانی را به هم ریخت
دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا در فاصله ۶ تا ۱۱ ژوئیه ۲۰۲۶ سه تصمیم مهم...
سقوط قیمت طلای جهانی؛ هر اونس به زیر ۴ هزار دلار رسید
قیمت طلای جهانی تحت تأثیر تقویت دلار آمریکا و تغییر انتظارات نسبت به نرخ بهره...

دیدگاهها