نایب رئیس اول اتحادیه طلا و جواهر تهران اعلام کرد که قیمت طلا و سکه در معاملات امروز مجدداً افزایش یافته و سکه به کانال ۷۷ میلیون تومان بازگشته است.
به گزارش بنکر (Banker)، شربیانی همچنین اشاره کردند که متأسفانه فعالیتهای خرید و فروش مصنوعات طلا به صفر رسیده است.
وی در مصاحبه با سایت طلا گفت:قیمت اونس جهانی امروز با ۵ دلا رافزایش به ۲۹۴۲ دلار رسید در ایران نیز قیمت طلا و سکه علیرغم روند ریزشی در روز گذشته دوباره گران شد.
شربیانی خاطر نشان ساخت متاسفانه نوسانات روزانه قیمت طلا و سکه زیاد شده است و ابراز امیدواری کرد با تدابیر بانک مرکزی در روزهای آینده شاهد ثبات و کاهش قیمت ها باشیم تا مردم نیز بتوانند به راحتی اقدام به خرید طلا و سکه کنند.
وی درباره پیش بینی قیمت ها گفت:باید دید روند اونس جهانی و نرخ ارز فردا به کدام سو می رود اما چنانچه افزایش قیمت ها ادامه داشته باشد قطعا قیمت طلا و سکه نیز نوسان خواهد شد.
دومین مرحله پیش فروش سکه از روز چهارشنبه ۸ اسفند ماه سال جاری آغاز می شود.
در این مرحله نیز هر ایرانی بالای ۱۸ سال تمام شمسی میتواند حداکثر ۶ قطعه سکه بهار آزادی بهصورت یک قطعه تمام سکه، ۲ قطعه نیمسکه و ۳ قطعه ربعسکه از طریق سامانه حراج سکه مرکز مبادله ایران به آدرس اینترنتی market.ice.ir پیشخرید کند.
در بازار ایران امروز قیمت سکه طرح جدید با یک میلیون و ۲۰۰ هزار تومان افزایش ،قیمت سکه طرح قدیم با 800هزار تومان افزایش، قیمت نیم سکه با 300هزار تومان افزایش ،قیمت ربع سکه با ۱۰۰ هزار تومان افزایش و قیمت سکه های بانک مرکزی با ۱۰۰ هزار تومان افزایش، هر گرم طلای 18عیار نیز با ۹۵ هزار تومان افزایش نسبت به روز گذشته در این لحظه داد و ستد می شود.
قیمت طلا و سکه ۶ اسفند ماه ۱۴۰۳ در بازار ایران
| سکه بهار آزادی طرح جدید | 77/200/000 |
| سکه بهار ازادی طرح قدیم | 72/800/000 |
| سکه نیم بهار آزادی | 43/000/000 |
| سکه ربع بهار آزادی | 21/900/000 |
| سکه گرمی | 11/000/000 |
| مظنه تهران | 29/310/000 |
| هر گرم طلای ۱۸ عیار | 6/766/400 |
| اونس جهانی | 2942 |

دیدگاهها