دوشنبه ۱۲ مرداد ۱۴۰۵

حذف سود مرکب از وام؛ بزودی

banker

نماینده مجلس با اعلام ابلاغ آئین نامه حذف سود مرکب تا چند روز دیگر به بانکها ، افرادی را که مشمول این قانون نمی شوند را معرفی کرد.

به گزارش بنکر (Banker)، محمد حسینی با اشاره به عدم  اجرای قانون حذف سود مرکب از جریمه های وام‌های بانکی به خانه ملت گفت: خوشبختانه بانک مرکزی ضمن ابلاغ قانون، آیین‌نامه اجرایی را نیز نهایی کرده که در روزهای آتی ابلاغ خواهد شد.

وی ادامه داد: متقاضیانی پرداخت سود و اصل وام به صورت ساده ، باید اقدام به ارایه تقاضا براساس متن قانون کند تا بانک‌ها پس از محاسبه، جرایم و سودهای مرکب را حذف و نسبت به دریافت اصل وام اقدام کنند.

به گفته حسینی ، گیرندگان وام‌های سنگین با بازپرداخت بسیار طولانی که منابع دریافتی را در محل‌های مورد نظر هزینه نکردند، مشمول حذف سود مرکب نمی‌شوند. این قانون به دنبال حذف سود مرکب از تسهیلات خرد و منابع کوچکی پرداخت شده به بخش‌های تولید، صنعت، کشاورزیف دامی و … است.


دیدگاه‌ها

کلیه حقوق مادی و معنوی محفوظ و متعلق به بانکداران ۲۴ می باشد و استفاده از مطالب تنها با ذکر منبع بلامانع است. طراحی: هشت بهشت