پنجشنبه ۱۵ مرداد ۱۴۰۵

تورم ماهانه تولید کننده منفی شد

banker

رئیس کل بانک مرکزی با اشاره به روند کاهنده تورم درکشور اعلام کرد: در فروردین‌ماه شاهد کاهش ۲/۴واحد درصدی شاخص بهای تولید کننده بودیم.

به گزارش بنکر (Bankerعبدالناصر همتی رئیس کل بانک مرکزی با اشاره به روند کاهنده تورم در کشور اعلام کرد: خوشبختانه در فروردین ماه شاهد کاهش ۲.۴ واحد درصدی شاخص بهای تولید کننده بودیم، به طوری که تورم تولید کننده از ۱.۶ درصد اسفند ۹۸ به منفی ۰.۸ درصد در فروردین ۹۹رسید.

بر این اساس تغییر شاخص بهای تولید کننده (تورم نقطه به نقطه) در فروردین ماه نسبت به ماه مشابه درسال گذشته به ۲۰.۹ درصد رسید که نسبت به ماه پیش ۲.۹ واحد درصد کاهش داشت.

همتی تأکیدکرد: با توجه به پیش نگر بودن تورم تولید کننده ، این امر می‌تواند بیانگر کاهش تورم آتی مصرف کننده و موجب کاهش انتظارات تورمی باشد.


لینک کوتاه:
اشتراک‌گذاری:

دیدگاه‌ها


کلیه حقوق مادی و معنوی محفوظ و متعلق به بانکداران ۲۴ می باشد و استفاده از مطالب تنها با ذکر منبع بلامانع است. طراحی: هشت بهشت