دوشنبه ۱۹ مرداد ۱۴۰۵

تلفن همراه جایگزین کارت بانکی می شود

banker

معاون فناوری‌های نوین بانک مرکزی اعلام کرد که طرح به کارگیری تلفن همراه به جای کارت بانکی در فرآیند پرداخت، در مرحله نهایی خود قرار دارد و پیش‌بینی می‌شود که تا پایان سال جاری اجرایی شود.

به گزارش بنکر (Banker)، بانک مرکزی پیش‌تر اطلاعاتی در خصوص پروژه کهربا ارائه داده و هدف این پروژه، که تحت عنوان «تراکنش‌های حضوری بدون کارت» شناخته می‌شود، ارتقای استانداردهای امنیتی در شبکه پرداخت کشور است.

در پروژه کهربا، مشتریان برای فعال‌سازی و نصب یکی از برنامه‌های حوزه پرداخت، تنها یک‌بار اقدام به ثبت کارت‌های بانکی خود در این برنامه می‌کنند.

سپس در هر تراکنش خرید، مشابه تراکنش‌های کارت‌خوان، فرآیند پرداخت بر روی پایانه فروشگاهی انجام می‌شود.

از ابتدای سال جاری، چند بانک در حال اجرای طرح کهربا هستند؛ با این حال، هنوز این طرح به طور گسترده در میان کاربران مورد استفاده قرار نگرفته است.

لینک کوتاه:
اشتراک‌گذاری:

دیدگاه‌ها


کلیه حقوق مادی و معنوی محفوظ و متعلق به بانکداران ۲۴ می باشد و استفاده از مطالب تنها با ذکر منبع بلامانع است. طراحی: هشت بهشت