یکشنبه ۱۱ مرداد ۱۴۰۵

بانک رفاه ۸۱۶۵ میلیارد ریال وام ازدواج داد

banker

بانک رفاه کارگران در شهریور ماه سال جاری ۸۱۶۵ میلیارد ریال تسهیلات قرض الحسنه ازدواج و تهیه جهیزیه پرداخت کرد.

به گزارش بنکر (Bankerبه نقل از روابط عمومی بانک رفاه کارگران، در راستای تحکیم بنیان خانواده و کمک به تشکیل آن، این بانک در شهریورماه سال جاری ۹۴۶۵ فقره تسهیلات ازدواج و تهیه جهیزیه به مبلغ ۸۱۶۵ میلیارد ریال پرداخت کرد.   

بر اساس این گزارش و بر مبنای اطلاعات استخراج شده از سامانه ازدواج بانک مرکزی، تعداد ۲۳۵۲۵ متقاضی نیز تا پایان شهریور ماه در صف دریافت تسهیلات قرض الحسنه ازدواج و تهیه جهیزیه از بانک رفاه کارگران قرار دارند.

گفتنی است، بانک رفاه کارگران از ابتدای سال تا پایان شهریور ماه، ۴۰۲۸۱ فقره تسهیلات ازدواج و تهیه جهیزیه به مبلغی بیش از ۳۴۳۳۵ میلیارد ریال به زوج های جوان پرداخت کرده است. 


دیدگاه‌ها

کلیه حقوق مادی و معنوی محفوظ و متعلق به بانکداران ۲۴ می باشد و استفاده از مطالب تنها با ذکر منبع بلامانع است. طراحی: هشت بهشت