جمعه ۱۶ مرداد ۱۴۰۵

بانک رفاه به تأمین اجتماعی برگشت؛ خبر خوش به بازنشستگان

banker

بازگشت بانک رفاه کارگران به سازمان تأمین اجتماعی با مصوبه سران قوا و اختصاص ۱۸۰ همت برای رد دیون دولت.

سازمان تامین اجتماعی

به گزارش بنکر (Banker)، در نشست هم‌اندیشی با کانون‌های عالی و استانی بازنشستگان تأمین اجتماعی، خبر مهمی برای جامعه کارگری و بازنشستگان کشور اعلام شد. بر اساس مصوبه شورای‌عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا، مدیریت بانک رفاه کارگران بار دیگر به سازمان تأمین اجتماعی بازگشت؛ تصمیمی که سال‌ها به‌عنوان یکی از مطالبات اصلی بازنشستگان و کارگران مطرح بود.

این نشست با حضور احمد میدری، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و مصطفی سالاری، مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی برگزار شد.

بازگشت بانک رفاه؛ نتیجه پیگیری دولت چهاردهم

حمایت سران قوا از مطالبه بازنشستگان

به گفته مسئولان حاضر در جلسه، بازگشت بانک رفاه کارگران به زیرمجموعه سازمان تأمین اجتماعی از ابتدای فعالیت دولت چهاردهم در دستور کار قرار داشت. این موضوع با پیگیری‌های مستمر وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و سازمان تأمین اجتماعی و همچنین حمایت سران سه قوه، در نهایت به تصویب رسمی رسید و ابلاغ شد.

این تصمیم گامی مهم در جهت تقویت بنیه مالی تأمین اجتماعی و پاسخ به مطالبات انباشته جامعه بازنشستگان و بیمه‌شدگان تلقی می‌شود.

رد دیون دولت به تأمین اجتماعی؛ اختصاص ۱۸۰ همت

افزایش سرمایه بانک رفاه در راه است

در ادامه این نشست، به مصوبه اخیر ستاد سران قوا درباره تسویه بخشی از بدهی‌های دولت به سازمان تأمین اجتماعی نیز اشاره شد. بر اساس این مصوبه، مبلغ ۱۸۰ هزار میلیارد تومان از محل رد دیون دولت در نظر گرفته شده است.

از این رقم، ۹۰ هزار میلیارد تومان برای تأمین منابع سازمان تأمین اجتماعی اختصاص می‌یابد و ۹۰ هزار میلیارد تومان دیگر نیز به‌منظور افزایش سرمایه بانک رفاه کارگران در نظر گرفته شده است؛ اقدامی که می‌تواند نقش مؤثری در بهره‌گیری بیشتر تأمین اجتماعی از ظرفیت‌های این بانک ایفا کند.

اهمیت بازگشت بانک رفاه برای تأمین اجتماعیبازگشت

بازگشت مدیریت بانک رفاه کارگران به سازمان تأمین اجتماعی، علاوه بر تقویت منابع مالی این سازمان، می‌تواند زمینه‌ساز بهبود خدمات‌رسانی به بیمه‌شدگان و بازنشستگان شود. کارشناسان معتقدند افزایش سرمایه بانک رفاه و هم‌افزایی آن با تأمین اجتماعی، نقش مهمی در پایداری منابع و اجرای تعهدات این سازمان خواهد داشت.

لینک کوتاه:
اشتراک‌گذاری:

دیدگاه‌ها


کلیه حقوق مادی و معنوی محفوظ و متعلق به بانکداران ۲۴ می باشد و استفاده از مطالب تنها با ذکر منبع بلامانع است. طراحی: هشت بهشت