جمعه ۹ آبان ۱۴۰۴

۱۴۰۴/۰۸/۰۸ ۱۲:۰۱

ارز وارداتی به چه بخش‌هایی رسید؟ بانک مرکزی پاسخ می‌دهد

دلار

بانک مرکزی تا هفتم آبان ۱۴۰۴ بیش از ۳۴ میلیارد دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی، دارو و صنایع تأمین کرد.

به گزارش بنکر (Banker)، بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران اعلام کرد که از ابتدای سال جاری تا هفتم آبان ۱۴۰۴، بیش از ۳۴ میلیارد و ۳۲ میلیون دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی، دارو، محصولات صنعتی و خدمات تأمین شده است. از این میزان، ۲۴ میلیارد و ۲۳۵ میلیون دلار به بخش تجارت و بازرگانی اختصاص یافته است.

جزئیات تخصیص ارز به صنایع مختلف

بر اساس گزارش بانک مرکزی، گروه‌های صنعتی و خدماتی کشور از ابتدای سال جاری تا تاریخ مذکور، ارز مورد نیاز خود را به شرح زیر دریافت کرده‌اند:

ارز تخصیصی برای کالاهای اساسی و دارو

همچنین، ۸ میلیارد و ۸۵۴ میلیون دلار از کل ارز تأمین شده به واردات کالاهای اساسی و دارو اختصاص یافته و در رتبه دوم میزان تخصیص قرار دارد.

ارز تخصیصی برای خدمات

برای تامین نیازهای خدماتی کشور نیز حدود ۹۴۳ میلیون دلار ارز در اختیار متقاضیان قرار گرفته است تا روند ارائه خدمات و فعالیت‌های اقتصادی بدون مشکل ادامه یابد.

بانک مرکزی تاکید کرده است که این سیاست‌ها با هدف حمایت از صنایع داخلی، حفظ ثبات بازار ارز و تامین نیازهای اساسی کشور اجرا می‌شود و روند تأمین ارز همچنان بر اساس اولویت‌بندی کالاها و خدمات ادامه خواهد داشت.

برای عضویت در کانال بنکر کلیک کنید

دیدگاه‌ها

کلیه حقوق مادی و معنوی محفوظ و متعلق به بانکداران 24 می‌باشد و استفاده از مطالب تنها با ذکر منبع بلامانع است. طراحی: هشت بهشت