سه‌شنبه ۶ مرداد ۱۴۰۵

۱۴۰۳/۰۹/۲۷ ۱۰:۲۵

اتفاق مهمی که ایران خودرو به ثبت رساند

اطلاعات منتشر شده در کدال درباره آبی‌های جاده مخصوص نشان‌دهنده رخدادی مهم در تولید و فروش دنا از سوی ایران‌خودرو است.

به گزارش بنکر (Banker در پایان آبان ۱۴۰۳، تولید دنا به نزدیک به ۵۸ هزار دستگاه رسید که این موضوع نشان‌دهنده افزایش بیش از ۵ درصدی تولید نسبت به همین بازه زمانی در سال گذشته است.

تحلیل روند فروش دنا تا آبان ۱۴۰۳ نشان می‌دهد که ایران‌خودرو حدود ۵۷ هزار و ۳۵۰ دستگاه از این خودرو را برای مشتریان فاکتور کرده است.

در مدت مشابه سال قبل این رقم حدود ۵۴ هزار و ۳۰۰ دستگاه بوده و به این ترتیب، فروش دنا در کارخانه نیز حدود ۵.۵ درصد افزایش یافته است.

نکته قابل توجه این است که در آبان ۱۴۰۳، ایران‌خودرو بیش از ۱۳ هزار و ۵۰۰ دستگاه دنا را به مشتریان تحویل داده است.

این تعداد عرضه در یک ماه نشان‌دهنده آن است که در دومین ماه از فصل پاییز، حدود ۲۵ درصد از کل فروش دنا محقق شده است.

آبان به عنوان موفق‌ترین ماه در فروش خودرو دنا شناخته شد

به این ترتیب، آبان ۱۴۰۳ به عنوان بهترین ماه فروش دنا در هشت ماهه سال جاری ثبت شده است.

بررسی وضعیت بازار در آذر نشان می‌دهد که قیمت‌های خانواده دنا در واکنش به افزایش قیمت کارخانه‌ای، نوسانات محدودی را تجربه کرده‌اند.

به نظر می‌رسد متقاضیان در انتظار کاهش قیمت‌ها هستند تا برای خرید به بازار ورود کنند و تحرکات فروشندگان دنا نیز در این راستا مورد توجه خواهد بود.


دیدگاه‌ها

کلیه حقوق مادی و معنوی محفوظ و متعلق به بانکداران ۲۴ می باشد و استفاده از مطالب تنها با ذکر منبع بلامانع است. طراحی: هشت بهشت