سه‌شنبه ۶ مرداد ۱۴۰۵

۱۴۰۴/۰۴/۲۷ ۱۳:۴۶

آخرین قیمت طلا،سکه و دلار امروز جمعه ۲۷ تیر ۱۴۰۴

رییس اتحادیه طلا و جواهر تهران اعلام کرد: با وجود افت ۶ دلاری اونس جهانی به ۳۳۵۲ دلار، قیمت طلا و سکه در ایران افزایش داشته است.

به گزارش بنکر (Banker)، به گفته بذرافشان، حباب سکه نیز با افزایش ۳۰۰ هزار تومانی به ۹ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان رسیده است.

در حالی نرخ  هر دلار آمریکا در آخرین ساعات روز پنجشنبه حدود ۸۸ هزار و ۸۴۰ تومان بود که این مهم از پایان یک هفته کم نوسان هم خبر می دهد. 

رکود بازار طلا و مشکلات فعالان صنف

بذرافشان در مصاحبه با سایت طلا گفت: «با وجود رشد قیمت‌ها، رکود شدید از ابتدای سال ادامه دارد و پس از جنگ ۱۲ روزه و بازگشایی بازار در ماه محرم، این رکود تشدید شده است. همکاران در شرایط سختی قرار دارند و امیدواریم رونق به صنعت طلا بازگردد.»

پیش‌بینی قیمت طلا و سکه در هفته آینده

رییس اتحادیه طلا و جواهر درباره پیش‌بینی بازار هفته آینده گفت: «با توجه به افزایش قیمت‌ها، انتظار می‌رود نوسانات ابتدای هفته محدود باشد. احتمالاً قیمت‌ها با دامنه ۱ تا ۳ درصدی تغییر کنند، اما وضعیت به تحولات اونس جهانی و نرخ ارز وابسته است.»

آخرین تغییرات قیمت طلا و انواع سکه در بازار ایران

در بازار امروز ایران، تغییرات قیمت انواع سکه و طلا به شرح زیر است:

  • سکه بهار آزادی طرح جدید: ۷۸,۹۰۰,۰۰۰ تومان
  • سکه بهار آزادی طرح قدیم: ۷۲,۱۵۰,۰۰۰ تومان
  • نیم‌سکه بهار آزادی: ۴۳,۰۰۰,۰۰۰ تومان
  • ربع‌سکه: ۲۵,۰۰۰,۰۰۰ تومان
  • سکه گرمی: ۱۴,۶۰۰,۰۰۰ تومان
  • هر گرم طلای ۱۸ عیار: ۷,۰۸۷,۲۰۰ تومان
  • مظنه تهران: ۳۰,۷۰۰,۰۰۰ تومان
  • اونس جهانی: ۳,۳۵۱ دلار

حباب سکه به ۹ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان رسید

طبق اعلام اتحادیه، حباب سکه نسبت به هفته گذشته ۳۰۰ هزار تومان افزایش یافته و در سطح ۹ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان قرار دارد.

با وجود کاهش اونس جهانی، قیمت طلا و سکه در بازار ایران به دلیل عوامل داخلی افزایش یافته است. پیش‌بینی می‌شود در هفته آینده، بازار با نوسانات محدود همراه باشد.


دیدگاه‌ها

کلیه حقوق مادی و معنوی محفوظ و متعلق به بانکداران ۲۴ می باشد و استفاده از مطالب تنها با ذکر منبع بلامانع است. طراحی: هشت بهشت