قیمت طلا در اوایل معاملات روز جمعه آمریکا و پیش از تعطیلی بازار اندکی کاهش یافت و نقره نیز کاهش متوسطی را نشان داد.
به گزارش بنکر (Banker)، بازار طلا پس از افزایشهای اخیر که قیمتها را در روز پنجشنبه به بالاترین سطح ۹ ماهه رساند، در حال توقف است.
طلای فوریه آخرین بار با ۰.۸ دلار کاهش به ۱۹۲۹ دلار و ۴۰ سنت و نقره مارس ۰.۱۸۵ دلار کاهش یافت و به ۲۳.۸۳۵ دلار رسید.
شاخصهای سهام ایالاتمتحده در نمودارهای روزانه از روند صعودی قیمت در کوتاهمدت بهره میبرند که نشاندهنده افزایش بیشتر در کوتاهمدت است.
وزارت بازرگانی ایالاتمتحده روز جمعه اعلام کرد که شاخص قیمت اصلی هزینههای مصرف شخصی آن پس از افزایش ۰.۲ درصدی در نوامبر، در ماه دسامبر ۰.۳ درصد افزایش یافته است و دادهها مطابق با انتظارات اقتصاددانان بود.
در سال جاری، تورم اصلی مطابق با انتظارات اقتصاددانان ۴.۴ درصد افزایش یافت و تورم اصلی در مقایسه با افزایش ۴.۷ درصدی نوامبر کاهش یافته است.
واکنش اولیه طلا
بازار طلا در واکنش اولیه به آخرین دادههای تورم به سمت محدوده مثبت حرکت کرده است. در حالی که تورم به طور مداوم بالاست، نشانههایی وجود دارد که اقتصاد همچنان به کندی ادامه میدهد.
این گزارش اشاره کرد که هزینههای شخصی در ماه گذشته ۰.۲ درصد کاهش یافته است. بر اساس اجماع برآوردها، اقتصاددانان به دنبال کاهش ۰.۱ درصدی بودند.
بر اساس گزارش رویترز، بازارهای طلا در جریان معاملات روز جمعه اندکی کاهش یافتند و همچنان به فروش خود ادامه دادند. از طرف دیگر، اگر به پایینترین سطح چند روز گذشته سقوط کنیم، احتمالاً تا سطح ۱۸۸۰ دلار کاهش خواهیم یافت.
همانطور که گفته شد، بازار به شدت به نوعی عقبنشینی نیاز دارد. این عقبنشینی میتواند فرصتی برای معاملهگران باشد تا درگیر شوند.
تحلیلگران بر این باورند که طلا در نهایت به سطح ۲۰۰۰ دلار میرسد اما لزوماً معتقد نیستند که ما فوراً به آن میرسیم.
خلاف روند دلار جهانی
براساس این گزارش در این میان برخی از تحلیلگران با استناد به روند احتمالی شاخص دلار در واکنش به کاهش سرعت نرخ بهره، طلا و رمزارزها نیز تحت تاثیر قرار خواهند گرفت و در خلاف روند دلار جهانی به مسیر خود ادامه خواهند داد.
بر این اساس هر اونس طلای جهانی بار دیگر در حوالی ۱۹۳۰ دلار در حال نوسان است.
بازار رمزارزها از جمله بیتکوین نیز همچنان در حال نوسان در سقف کانال ۲۲ هزار دلاری است.
با وجود چشمانتظاری بیتکوین در خصوص عملکرد سرمایهگذاران، اتریوم واکنش تندتری از خود نشان داد و حمایت کانال ۱۶۰۰ دلاری را از دست داد. در نهایت باید اغمای بازار جهانی را به مقاومت شاخص دلار در کانال ۱۰۱ واحدی تعبیر کرد.