به گزارش بنکر (Banker)، به نقل از ادارهکل روابطعمومی و امور بینالملل بیمه مرکزی، رئیسکل بیمه مرکزی با اشاره به تفاهمنامهها و همکاریهای صنعت بیمه و معاونت علمی ریاستجمهوری و شرکتهای دانشبنیان تاکید کرد: نظام تامین مالی شرکتهای دانشبنیان بدون بهرهوری از خدمات بیمهای و افزایش ضریب امنیت سرمایهگذاری، امکانپذیر نیست و از سوی دیگر صنعت بیمه نیز به خدمات نوآورانه این شرکتها نیاز اساسی دارد.
وی خاطرنشان کرد: بیمههای اعتباری شرکتهای دانشبنیان بهزودی راهاندازی خواهد شد و این درحالی است که موسسات بیمهای در کنار بانکها میتوانند ضمانتنامههای مالی و اعتباری را صادر کنند.
غلامرضا سلیمانی با اشاره به ضرورت راهاندازی سامانه محصولات نوین بیمهای، اظهار کرد: صنعت بیمه در موضوع همهگیری ویروس کرونا وارد میدان شد و با طراحی بیمهنامههای ویژه توقف کسبوکار ناشی از اپیدمی و پاندمی اجازه نداد فضای اقتصاد کشور تهدید شود.
رئیس شورای عالی بیمه ابراز امیدواری کرد شرکتهای دانشبنیان با مشارکت در طرحهای نوین بیمهای و ایجاد بستر دیجیتال برای توسعه آن به تقویت ساختارهای خدمات اقتصادی کمک کنند. وی سهم شبکه بیمه جهانی را ۶ هزار و ۲۰۰ میلیارد دلار و معادل ۷ درصد از تولید ناخالص کشورها دانست و افزود: میزان سرمایهگذاریهای صنعت بیمه کشور بالای ۱۰۰ هزار میلیارد تومان است و ضریب نفوذ بیمه به ۶/ ۳ درصد افزایش یافته است که البته هنوز با استانداردهای جهانی فاصله داریم.
وی از ضرورت سرمایهگذاری ۸۰۰ میلیاردتومانی صنعت بیمه در حوزه تکمیل زیرساختهای آیتی صنعت بیمه سخن گفت و همراهی شرکتهای دانشبنیان و صنعت بیمه را از روشهای کمکردن این فاصله دانست و اظهار کرد: ماموریت صنعت بیمه فقط به پوشش ریسکهای شرکتهای نوآور محدود نمیشود بلکه با در اختیار داشتن بیگ دیتای ارزشمند، علاقهمند است در این حوزه سرمایهگذاری کند.
سلیمانی در پایان سخنان خود ابعاد گوناگون چند طرح نوین بیمهای را در حوزه بیمههای زندگی، تامین مالی و پسانداز تشریح کرد و از صندوقهای سرمایهگذاری و شرکتهای دانشبنیان درخواست کرد تا در بخش بیمه بهصورت جدی ورود کنند.