• درباره ما
  • تماس با ما
  • RSS
سه‌شنبه 1 فروردین 1402
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
بنکر | Banker
  • صفحه اصلی
    • اخبار روز
    • طلا و ارز
    • گزارش روز
    • بیمه
    • دیگه چه خبر ؟
    • بنکر پلاس
    • یادداشت
    • کافه بانک
    • تاریخ و اقتصاد
    • قانون بانکداری
    • آموزش بانکداری
  • ویژه بنکر
  • بانکداری
    • نرخ سود
    • نرخ سهام
    • شعب بانک ها
    • تماس با بانک ها
    • استخدام در بانک ها
  • بیمه
    • خدمات الکترونیک بیمه
  • طلا و ارز
  • ارز دیجیتال
  • وام
  • بانکداری الکترونیک
    • دریافت شماره شبا بانک ها
    • خدمات الکترونیکی بانک ها
    • بانکداری اینترنتی
  • صفحه اصلی
    • اخبار روز
    • طلا و ارز
    • گزارش روز
    • بیمه
    • دیگه چه خبر ؟
    • بنکر پلاس
    • یادداشت
    • کافه بانک
    • تاریخ و اقتصاد
    • قانون بانکداری
    • آموزش بانکداری
  • ویژه بنکر
  • بانکداری
    • نرخ سود
    • نرخ سهام
    • شعب بانک ها
    • تماس با بانک ها
    • استخدام در بانک ها
  • بیمه
    • خدمات الکترونیک بیمه
  • طلا و ارز
  • ارز دیجیتال
  • وام
  • بانکداری الکترونیک
    • دریافت شماره شبا بانک ها
    • خدمات الکترونیکی بانک ها
    • بانکداری اینترنتی
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
بنکر | Banker
بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج

سه بانک دولتی زیان ده هستند

نام سه بانک مسکن، سپه و توسعه تعاون در بخش بانک‌های زیان‌ده آمده است

14 اسفند 1401
در اخبار روز
A A
0
بانک های زیان ده

در لایحه بودجه ۱۴۰۲، بودجه ۹ بانک کشور شامل مرکزی، کشاورزی، ملی، صنعت و معدن، توسعه صادرات، پست بانک، مسکن، سپه و توسعه تعاون به تفکیک آمده است.

به گزارش بنکر (Banker)، این ۹ بانک دولتی همانند سال‌های گذشته براساس زیان‌ده و سودده بودن دسته‌بندی شده‌اند.

در مجموع درآمد این ۹ بانک برای سال آینده ۳۲۴ هزار و ۷۷۲ میلیارد و ۴۳۴ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان و هزینه‌های آنها ۳۲۴ هزار و ۶۰۹ میلیارد و ۴۲۸ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان پیشنهاد شده است که بدین‌ترتیب هزینه‌های این ۹ بانک دولتی بیش از ۱۶۳ میلیارد تومان از درآمدهای آنها کمتر است.

اما تقسیم‌بندی صورت گرفته برای بانک‌ها سودده و زیان‌ده شرایط متفاوتی دارد.

به طوری که ۶ بانک مرکزی، کشاورزی، ملی، صنعت و معدن، توسعه صادرات و پست بانک در بخش بانک‌های سودده و سربه سر ذکر شده است و سه بانک مسکن، سپه و توسعه تعاون در بخش بانک‌های زیان‌ده آمده است.

جزئیات بودجه ۶ بانک سودده و سربه سر

بررسی بودجه ۶ بانک مرکزی، کشاورزی، ملی، صنعت و معدن، توسعه صادرات و پست بانک که در بخش بانک‌های سودده و سربه سر آمده است نشان می‌دهد که در مجموع درآمدهای این بانک‌ها بیش از ۱۸۵ هزار و ۵۰۷ میلیارد تومان و هزینه‌های آنها ۱۷۴ هزار و ۹۵۲ میلیارد تومان است و بدین ترتیب تراز بانک‌های سودده و سربه سر در سال آینده بیش از ۱۰ هزار و ۵۵۵ میلیارد تومان مثبت است.

در میان این بانک‌ها سودده‌ترین بانک، بانک مرکزی ایران است که در سال آینده بیش از ۱۰ هزار میلیارد تومان سوددهی خواهد داشت.

در بودجه سال آینده درآمدهای این بانک ۲۵ هزار و ۶۵۸ میلیارد تومان برآورد شده است که نسبت به هزینه‌های ۱۵ هزار و ۶۵۸ میلیارد تومانی آن ۱۰ هزار میلیارد تومان بیشتر است.

دومین بانک دولتی از نظر سوددهی در بودجه سال آینده پست بانک است که ۳۵۰ میلیارد تومان سوددهی خواهد داشت. در حالی که درآمدهای این بانک برای ۱۴۰۲ بالغ بر ۷.۱ هزار میلیارد تومان برآورد شده است و هزینه‌های آن ۶.۸ هزار میلیارد تومان است.

در رتبه‌های بعدی بانک‌های صنعت و معدن و توسعه صادرات قرار دارند که هر یک ۱۰۰ میلیارد تومان سوددهی خواهند داشت. بر همین اساس درآمدهای بانک صنعت و معدن ۱۴.۱ هزار میلیارد تومان پیش‌بینی شده است، اما هزینه‌های این بانک ۱۴ هزار میلیارد تومان است و بدین‌ترتیب با تراز مثبت ۱۰۰ میلیارد تومانی همراه است.

همچنین بانک توسعه صادرات نیز با درآمد ۵.۱ هزار میلیارد تومان و هزینه ۵ هزار میلیارد تومانی مواجه خواهد بود که همانند صنعت و معدن ۱۰۰ میلیارد تومان سوددهی به همراه خواهد داشت.

در رتبه بعدی بانک کشاورزی دیده می‌شود که هزینه‌های آن ۵ میلیارد تومان از درآمدهای آن کمتر است. در بودجه سال آینده درآمدهای این بانک ۴۱ هزار و ۵۶۶ میلیارد تومان و هزینه‌های آن ۴۱ هزار و ۵۶۱ میلیارد تومان پیش‌بینی شده است.

بانک ملی سربه سر شد

بانک ملی ایران نیز در بودجه سال آینده جزو بانک‌های سربه سر است به‌طوری که در این سال هزینه‌ها و درآمدهای آن برابر شده است به‌طوری که درآمد و هزینه آن ۹۱ هزار و ۸۲۶ میلیارد تومان پیش‌بینی شده است.

وضعیت ۳ بانک زیان‌ده

در میان ۹ بانک دولتی که بودجه آنها در سند مالی سالانه کشور قید شده است، سه بانک مسکن، سپه و توسعه تعاون جزو بانک‌های زیان‌ده در سال آینده هستند.

در مجموع درآمدهای این سه بانک در سال ۱۴۰۲ بالغ بر ۱۳۹ هزار و ۲۶۵ میلیارد تومان پیش‌بینی شده است که از هزینه‌های ۱۴۹ هزار و ۶۵۷ میلیارد تومانی آنها کمتر است. اختلاف درآمد و هزینه این بانک‌ها ۱۰ هزار و ۳۹۱ میلیارد تومان منفی است.

وضعیت بانک سپه

بیشترین ناترازی در بودجه این بانک‌ها در بانک سپه مشاهده می‌شود که هزینه‌های آن ۹ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان بیش از درآمدهای آن است.

درواقع ادغام بانک‌های نظامی در این بانک اصلی‌ترین عامل چنین اختلافی است. طبق جزئیات بودجه، در حالی که درآمدهای این بانک ۱۰۰ هزار و ۸۳۳ میلیارد تومان برآورد شده است، هزینه‌های آن ۱۱۰ هزار و ۳۳۴ میلیارد تومان خواهد بود.

بانک مسکن رتبه دوم

پس از آن بانک توسعه‌ای بخش مسکن با ۸۸۰ میلیارد تومان زیان در رتبه دوم قرار دارد. درآمدهای این بانک در بودجه سال آینده ۳۰ هزار و ۱۰۳ میلیارد تومان و هزینه‌های آن ۳۰ هزار و ۹۸۴ میلیارد تومان لحاظ شده است.

بانک توسعه تعاون در جایگاه سوم

همچنین بانک توسعه تعاون نیز با ۱۰ میلیارد تومان زیان در رتبه بعدی نشسته است. درآمد این بانک در بودجه سال آینده ۸ هزار و ۳۲۸ میلیارد تومان و هزینه‌های آن ۸ هزار و ۳۳۸ میلیارد تومان پیش‌بینی شده است.

منبع: iran
برچسب ها: ناترازیبودجه ۱۴۰۲بانک زیان‌دهبانک سوددهتراز بانک‌هاسودده‌ترین بانکزیان ده ترین بانک
توئیت1اشتراک گذاری1اشتراک گذاریاشتراک گذاریارسالارسال

مرتبط پست ها

بانک

بودجه هر بانک در سال آینده چقدر است؟

بانک ملی و سپه

۲ بانک ثروتمند سال ۱۴۰۲

بدهکار

۳۶۰ هزار میلیارد؛ بدهی بانک‌ها به بانک مرکزی

وحید شقاقی شهری

دزد ُسفره‌های مردم

پست‌ بعدی
طلا

جزئیات جدید درباره خرید شمش طلا

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آخرین اخبار

  • عبور طلا از 2000 دلار/بازار شوکه شد
  • پیش بینی بازار ارز به روایت فرزین
  • نرخ حق بیمه شخص ثالث سال 1402
  • ساعت کاری بانک ها و ادارات در سال 1402
  • هشدار پلیس به کپی کارت‌های بانکی
  • شعب کشیک بانک کارآفرین در ایام نوروز
  • بیانیه بانک مرکزی پیرامون گشایش های ارزی
  • ایران چک 200 هزار تومانی وارد بازار شد
  • وام مسکن در تهران، چند؟
  • معاملات ربع سکه از ششم فروردین آغاز می‌شود

پیشنهاد بنکر

کارت بانکی

ثبت پیام تصویری در کارت هدیه بانک کشاورزی

دلار

دلار در بازارهای جهانی سقوط کرد

بانک کارآفرین

هزینه خرید هدایا در بانک کارآفرین به مدرسه سازی رفت

کارت بانکی

طرح استفاده از کارت بانکی به جای کارت سوخت

طلا

طلا گران تر می شود؟

اخبار پربازدید

  • ایران چک 200 هزار تومانی

    گاف اسکناس‌ ۲۰۰هزار تومانی!

    234 اشتراک ها
    اشتراک گذاری 94 توئیت 59
  • دلار در بازارهای جهانی سقوط کرد

    50 اشتراک ها
    اشتراک گذاری 20 توئیت 13
  • لیست شعب کشیک نوروز 1402 بانک ها

    9 اشتراک ها
    اشتراک گذاری 4 توئیت 2
  • دریافت شماره شبا همه بانک ها

    122 اشتراک ها
    اشتراک گذاری 49 توئیت 31
  • قیمت دلار تا کجا پائین می آید؟

    7 اشتراک ها
    اشتراک گذاری 3 توئیت 2

دسته‌ها

  • نگاه بنکر
  • چهره های ماندگار
  • قانون بانکداری
  • آموزش بانکداری
  • بانکداری الکترونیک
  • گزارش روز
  • استخدام در بانک ها
  • اخبار روز
  • صرافی
  • ویژه بنکر
  • خدمات آنی
  • بانکداری
  • بنکر پلاس
  • طلا و ارز
  • وام
  • یادداشت
  • بیمه
  • ارز دیجیتال
  • دیگه چه خبر ؟
  • تاریخ و اقتصاد
  • کافه بانک

تازه ترین اخبار

بحران های بانکی به طلا قدرت صعود داد

عبور طلا از 2000 دلار/بازار شوکه شد

محمدرضا فرزین

پیش بینی بازار ارز به روایت فرزین

  • صفحه اصلی
  • درباره ما
  • تماس با ما
  • RSS

نقل و نشر مطالب با ذکر نام بنکر به مطالب بلامانع است.
کلیه حقوق مادی و معنوی متعلق به بانکداران 24 می باشد

بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
  • ویژه بنکر
  • اخبار روز
  • بانکداری
  • بیمه
  • طلا و ارز
  • ارز دیجیتال
  • وام
  • دریافت شماره شبا
  • دیگه چه خبر ؟
  • تاریخ و اقتصاد
  • استخدام در بانک ها

نقل و نشر مطالب با ذکر نام بنکر به مطالب بلامانع است. کلیه حقوق مادی و معنوی متعلق به بانکداران 24 می باشد