به گزارش بنکر (Banker)، برای کارت به کارت شما میتوانید از طریق دستگاه عابربانک، اینترنت بانک، موبایل بانک، اپلیکیشنهای مالی اقدام کنید.
قبل از شیوع فراگیر بیماری کرونا سقف کارت به کارت ۳ میلیون در روز بود. اما در حال حاضر برای در خانه ماندن افراد و جلوگیری از تردد ضرروی در مکانهای شلوغ سقف کارت به کارت به ۶ میلیون تومان افزایش پیدا کرده است. البته شما با مراجعه به شعبه بانک میتوانید تا سقف ۱۵ میلیون تومان نیز اقدام به کارت به کارت کنید.
از مبالغ کمتر از یک میلیون تومان، به مقدار ۶۰۰ تومان کارمزد دریافت میشود و برای مبالغ بالاتر، ۲۴۰ تومان به ازای هر یک میلیون تومان به مبلغ کارمزد اضافه میشود. پس با یک حساب ساده خواهیم فهمید که کارمزد و هزینه کارت به کارت از یک تا دو میلیون تومان ۸۴۰ تومان و دو تا سه میلیون تومان به مقدار ۱۰۸۰ تومان است.
کارمزد پایا و ساتنا در سال ۱۴۰۱ چقدر است؟
پایا و ساتنا دو سامانه انتقال پول بین بانکی میباشند که دیگر رایگان نیستند! کارمزد انتقال وجه پایا حدقل ۲۰۰ تومان است و یک صدم درصد مبلغ تراکنش در نظر گرفته میشود البته سقف آن نیز ۲۵۰۰ تومان میباشد.
همچنین کارمزد ساتنا دو برابر پایا است. طوری که برای تراکنش ساتنا کارمزد دو صدم درصدی در نظر گرفته شده است. این کارمزد کف ندارد، اما سقف آن ۲۵۰۰۰ تومان است. یعنی برای مبالغ بالاتر از ۱۲۵ میلیون تومان کارمزد بیشتر دریافت نمیشود و همان ۲۵۰۰۰ تومان است.
جدول هزینه و کارمزد خدمات بانکی ایران در سال ۱۴۰۱
در ادامه جدولی متشکل از کارمزد برخی از خدمات بانکی پر استفاده را قرار دادهایم. در این جدول میتوانید نرخ کارمزد کارت به کارت ، پایا ، ساتنا، صدور کارت جدید بانکی، کارمزد پرداخت قبض و کارمزد تغییر رمز بانکی را مشاهده کنید. به عنوان مثال شما برای عوض کردن رمز کارت خود باید ۱۰۰۰ تومان کارمزد بپردازید، که شما را تشویق میکند تا برای امنیت بیشتر همیشه رمز کارت خود را زود به زود تعویض کنید.
کارمزد خرید اینترنتی چقدر است؟
در حال حاضر کارمزدی برای خریدهای اینترنتی از طریق درگاه پرداخت (شاپرک) تعیین نشده است و کارمزد خرید اینترنتی از درگاه پرداخت رایگان است.