دوشنبه ۵ مرداد ۱۴۰۵

۱۴۰۳/۱۱/۱۸ ۱۰:۰۳

یک گزینه به سرمربیگری استقلال نزدیک‌تر است

مدیر ارشد استقلال تصادفاً یا با قرار قبلی در شهر دبی به سر می‌برند؛ جایی که محلی برای مذاکرات آنها از طریق صفحه گوشی موبایل با اینترنت سرعت بالا با گزینه‌های مدنظرشان شده است.

به گزارش بنکر (Banker)، جستجوی باشگاه استقلال برای سرمربی جدید همچنان ادامه دارد.

این باشگاه به عنوان یکی از دو تیم اصلی و پرطرفدار فوتبال در ایران در شرایط دشواری قرار دارد.

آنها در مقطعی حساس از رقابت‌های فصل جاری به سر می‌برند و نارضایتی هواداران از توان فنی و ظرفیت روحی کادر موجود نیز رو به افزایش است.

سهراب بختیاری‌زاده و دستیارش که این فصل بار دیگر به عنوان کادرفنی موقت فعالیت می‌کنند، تحت فشار زیادی از سوی هواداران قرار دارند.

فشاری که ناشی از احساس مالکیت جمعیت هواداری بر صندلی یک سرمربی تحول‌گرا است.

پس از تساوی مقابل تیم الشرطه و در حالی که استقلال برای پیروزی در آن مسابقه تا اندازه‌ای بدشانس بود، باشگاه ناچار است جستجوی خود برای انتخاب سرمربی خارجی را تسریع کند.

علی نظری جویباری، مدیرعامل باشگاه استقلال، به دبی سفر کرد.

با وجود اینکه گفته می‌شود هدف او از سفر رفع و رجوع امور شخصی است.

به طور همزمان مذاکراتی با ایجنت‌ها و مربیان در حال انجام است، اگرچه این مذاکرات ممکن است به توافق نرسد.

علی تاجرنیا نیز که گفته می‌شود برای شرکت در سمیناری در دندانپزشکی به امارات سفر کرده، در این مدت با نظری جویباری در ارتباط است و از جزئیات مذاکرات مطلع می‌شود.

برای نظری جویباری، گزینه ایده‌آل آن شخصی است که بیشترین نظر مثبت هواداران را جلب کند و تاجرنیا نیز بر این باور است که انتخاب باید به صرفه و با دقت انجام شود.

با توجه به اینکه این دو و اطرافیانشان در دبی ناچارند به سوالات خبرنگاران پاسخ دهند، اخبار مرتبط با مذاکرات به سرعت در وب‌سایت‌ها و کانال‌های خبری منتشر می‌شود.

به‌ویژه نام ژوزه پسیرو، سرمربی پرتغالی سابق تیم‌های ملی عربستان و نیجریه، بیش از سایرین به گوش می‌رسد و امکان دارد تمایل او برای مذاکره این نام را به یک گزینه جدی تبدیل کند.

نکته جالب این است که پسیرو نیز با تماس‌های مکرر از سوی ایجنت‌ها روبروست، چرا که او قبلاً نیز برای حضور در پرسپولیس نامزد شده و اکنون برخی تلاش می‌کنند که او را به عنوان موکل خود جایگزین کنند.

استقلال روز جمعه در یک مسابقه خارج از خانه مقابل مس رفسنجان قرار خواهد گرفت؛ مسابقه‌ای که سهراب بختیاری‌زاده قصد دارد آخرین تجربه سرمربیگری خود در استقلال را در آن رقم بزند.

این دیدار از آنجا حائز اهمیت است که سیروس پورموسوی، که قبلاً سهراب را در استقلال خوزستان جایگزین کرده بود، روی نیمکت تیم مقابل نشسته است.

چالش پیش روی استقلال این است که با گذر زمان و افزایش توقعات، فشار بیشتری بر بازیکنان و کادرفنی وارد خواهد شد.

باشگاه امیدوار است که در این مسابقه نتیجه خوبی کسب کند تا فرصتی برای تنفس تا بازی جام حذفی برابر شمس آذر فراهم شود.

احتمالاً در ۴۸ ساعت آینده نتایج مذاکرات مشخص خواهد شد.

مذاکراتی که حتی اگر به نتیجه نرسد، باز هم انجام شده‌اند تا مدیران به صورت مدون با پاسخ‌های منفی افراد مطلع شوند.

در نهایت، این دو مدیر پس از بازگشت از سفر دبی، احتمالاً جزئیات مذاکرات و نتایج را اعلام خواهند کرد.

در صورت دستیابی به توافق، گزینه منتخب برای نیمکت تیم را معرفی خواهند کرد.

این امر مشروط به رضایت دو طرف و عقد قرارداد خواهد بود که می‌تواند پایان‌بخش روزهای پرچالش نیمکت استقلال باشد.


دیدگاه‌ها

کلیه حقوق مادی و معنوی محفوظ و متعلق به بانکداران ۲۴ می باشد و استفاده از مطالب تنها با ذکر منبع بلامانع است. طراحی: هشت بهشت