دوشنبه ۱۹ مرداد ۱۴۰۵

وقت چکاپ بانک مرکزی برای موسسه زیان‌ده رسید

banker

وضعیت موسسه ملل که حالا زیان آن دو برابر شده هفته آینده در ساختمان بانک مرکزی و با حضور هیئت عالی بررسی می‌شود.

به گزارش بنکر، فارس نوشت: بر اساس جدیدترین صورت مالی موسسه اعتباری ملل سال گذشته این موسسه در کسب و کار اصلی خود یعنی پرداخت تسهیلات، خدمات نقل و انتقال پول و دریافت سپرده ۲۸.۸ هزار میلیارد تومان زیان کرده است.

زیان انباشته این بانک نیز از ۴۹ هزار میلیارد تومان در سال ۱۴۰۳ به ۸۴ هزار میلیارد تومان رسیده است.

این موسسه با پرداخت تسهیلات کلان به اشخاص مرتبط و عدم بازپرداخت وام‌ها وارد چرخه زیان‌دهی شد.

سال گذشته بانک آینده به دلیل زیان انباشته بالا در چند سال متوالی به خاطر پرداخت تسهیلات به اشخاص مرتبط و شرکت‌های خودش، منحل شد.

حالا قرار است هفته آینده مجمع عمومی موسسه ملل نیز بدون حضور سهامداران با اعضای هیئت عالی بانک مرکزی برگزار و عملکرد سال ۱۴۰۳ و ۱۴۰۴ آن توسط هیئت سرپرستی و بازرس قانونی گزارش و بررسی شود.

لینک کوتاه:
اشتراک‌گذاری:

دیدگاه‌ها


کلیه حقوق مادی و معنوی محفوظ و متعلق به بانکداران ۲۴ می باشد و استفاده از مطالب تنها با ذکر منبع بلامانع است. طراحی: هشت بهشت