پنجشنبه ۱۵ مرداد ۱۴۰۵

واریز حقوق‌ بازنشستگان شروع شد؛ آدرس معتبر

banker

پرداخت حقوق آبان بازنشستگان تأمین اجتماعی از امروز آغاز شد و طی ۷۲ ساعت تکمیل می‌شود. دریافت فیش حقوقی به‌دلیل ترافیک پایان ماه از آذر ماه فعال خواهد بود.

سازمان تامین اجتماعی

به گزارش بنکر (Banker)، سازمان تأمین اجتماعی اعلام کرد پرداخت حقوق آبان‌ماه بازنشستگان و همه مستمری‌بگیران از صبح امروز آغاز شده و روند واریز طی ۷۲ ساعت آینده ادامه خواهد یافت.

این پرداخت‌ها مطابق روال هر ماه و به ترتیب حروف الفبا از طریق بانک‌های عامل انجام می‌شود و سازمان تأکید کرده است که تمامی مستمری‌بگیران در بازه زمانی تعیین‌شده حقوق خود را دریافت خواهند کرد.

تأمین اجتماعی با اشاره به ترافیک سنگین پایان ماه و شرایط زیرساخت اینترنت در کشور اعلام کرد که برای جلوگیری از اختلال در سامانه‌های الکترونیکی، دریافت فیش حقوقی از طریق سامانه خدمات غیرحضوری Es.tamin.ir و همچنین اپلیکیشن «تأمین من» از آذر ماه ممکن خواهد بود.

این تصمیم با هدف جلوگیری از کندی سامانه‌ها و تضمین دسترسی بدون اختلال مستمری‌بگیران اتخاذ شده است.

تأکید بر پیگیری اخبار تنها از مراجع رسمی

این سازمان بار دیگر یادآور شد که تنها مرجع رسمی انتشار اخبار و اطلاعیه‌های مرتبط، اداره کل روابط عمومی تأمین اجتماعی است.

مخاطبان می‌توانند آخرین اخبار را از طریق وبسایت رسمی Tamin.ir یا صفحات و کانال‌های رسمی سازمان با شناسه مشترک Tamin_Media در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنند.

سامانه پاسخگویی ۱۴۲۰

براساس این اطلاعیه، سامانه پاسخگویی تأمین اجتماعی با شماره ۱۴۲۰ بدون نیاز به پیش شماره و قابل دسترس از سراسر کشور، به‌صورت شبانه‌روزی آماده پاسخگویی به سوالات و مشکلات کاربران است.

لینک کوتاه:
اشتراک‌گذاری:

دیدگاه‌ها


کلیه حقوق مادی و معنوی محفوظ و متعلق به بانکداران ۲۴ می باشد و استفاده از مطالب تنها با ذکر منبع بلامانع است. طراحی: هشت بهشت