پنجشنبه ۲۲ مرداد ۱۴۰۵

هشدار بانک سینا به سوء استفاده از نامش

banker

بانک سینا در اطلاعیه ای نسبت به بهره گیری غیر قانونی افراد سودجو از برند و نام تجاری بانک در راستای ترویج لاتاری و قرعه کشی در پیام رسان تلگرام به هموطنان هشدار داد.

به گزارش بنکر (Bankerدر روزهای اخیر، یک کانال تلگرامی با استفاده غیر قانونی از نام این بانک و در ازای اظهار به پرداخت وجه نقد به افراد، اقدام به عضوگیری و جذب کاربر در این کانال می نماید که به هیچ عنوان، ارتباطی با بانک سینا ندارد.

در این اطلاعیه قاطعانه تاکید شده است: بانک سینا در هیچ کانال و گروه تلگرامی فعالیت خبری و رسانه ای ندارد و ضمن اینکه موضوع از مجاری قانونی در حال پیگیری است، از کاربران شبکه های اجتماعی درخواست نموده در صورت دعوت به چنین گروه هایی با هوشیاری عمل کرده و فریب سودجویان فضای مجازی را نخورند.

لینک کوتاه:
اشتراک‌گذاری:

دیدگاه‌ها


کلیه حقوق مادی و معنوی محفوظ و متعلق به بانکداران ۲۴ می باشد و استفاده از مطالب تنها با ذکر منبع بلامانع است. طراحی: هشت بهشت