دوشنبه ۱۹ مرداد ۱۴۰۵

نخستین LC شبکه بانکی ایران گشایش شد

banker

به‌دنبال رایزنی‌ها و مذاکرات فنی بانک مرکزی کشورمان، اولین ال سی شبکه بانکی ایران در خارج از کشور در روسیه توسط بانک سپه گشایش شد.

به گزارش بنکر (Banker)، این اقدام بعد از تحریم‌های ترامپ یا به اصطلاح “سیاست فشار حداکثری” بی‌سابقه است.

ارزش این LC که از امروز مورد استفاده قرار گرفته، برای شروع مبلغ ۱۷ میلیون یورو است و با شرط پرداخت مدت‌دار جهت واردات استفاده می‌شود.

طبق اعلام بانک مرکزی، این همکاری مشترک و راهگشا، نمایان‌گر آغاز فصل جدیدی از روابط بانکی ایران با کشورهای خارجی خواهد بود.

در واقع این گشایش اعتبار، امکان خرید آسان و اعتباری توسط تجار ایرانی از روسیه را فراهم کرده است که در تسهیل واردات به کشور کمک کننده خواهد بود.

برچسب‌ها: LC بانک مرکزی
لینک کوتاه:
اشتراک‌گذاری:

دیدگاه‌ها


کلیه حقوق مادی و معنوی محفوظ و متعلق به بانکداران ۲۴ می باشد و استفاده از مطالب تنها با ذکر منبع بلامانع است. طراحی: هشت بهشت