جمعه ۱۵ خرداد ۱۴۰۵

۱۴۰۴/۰۹/۱۵ ۰۹:۱۸

مرحله پنجم کالابرگ آغاز شد | اعتبار ۶۲۰ هزار تومانی

مرحله پنجم کالابرگ الکترونیک آغاز شد؛ اعتبار ۶۲۰ هزار تومانی برای دهک‌های اول تا سوم و جبران قدرت خرید خانوارها.

به گزارش بنکر (Banker)، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی اعلام کرد که مرحله پنجم طرح کالابرگ الکترونیک از امروز، ۱۵ آذر ۱۴۰۴، برای دهک‌های اول تا سوم اجرا می‌شود.

در این مرحله، به هر فرد ۶۲۰ هزار تومان اعتبار شارژ خواهد شد که تا پایان اسفند قابل استفاده است.

این مرحله از طرح، اولین دوره‌ای است که افزایش ۱۲۰ هزار تومانی اعتبار نسبت به مرحله قبل داشته و اجرای آن نیازمند حدود ۱۶ هزار میلیارد تومان اعتبار است.

بر اساس اظهارات وزیر رفاه، این اعتبار به منظور تقویت قدرت خرید خانوارها در برابر تورم در نظر گرفته شده و شامل ۱۱ قلم کالای اساسی می‌شود.

در ماه‌های گذشته، بحث‌هایی درباره شیوه پرداخت طرح کالابرگ، یعنی پرداخت اعتبار یا ارائه مستقیم کالا مطرح شده بود و نهایتاً تصمیم بر ادامه طرح با شارژ اعتبار برای سه دهک نخست گرفته شد.

وزارت رفاه همچنین اعلام کرده است که در صورت افزایش قیمت کالاها، قدرت خرید خانوارها از طریق کالابرگ جبران خواهد شد تا اثرات تورم بر سبد غذایی کم شود.

این اقدام می‌تواند تاثیر قابل توجهی بر رفاه دهک‌های کم‌درآمد داشته باشد و هزینه‌های ضروری خانوارها را کاهش دهد.

برای عضویت در کانال بنکر کلیک کنید

دیدگاه‌ها

کلیه حقوق مادی و معنوی محفوظ و متعلق به بانکداران ۲۴ می باشد و استفاده از مطالب تنها با ذکر منبع بلامانع است. طراحی: هشت بهشت