به گزارش بنکر (Banker)، اما این صعود پرشتاب نیازمند اصلاح بود که با خبر عرضه و انتشار یک میلیون ارز قیمت ثابت تتر و افزایش قدرت خرید در بازار، این اصلاح عملی شد و باعث افت ۱۰ هزار دلاری بیتکوین شد.
طلا نیز در هفتهای که گذشت هفتهای نسبتا آرام، اما نزولی داشت. بعد از افزایش اونس جهانی در پی گزارش ناامیدکننده اشتغال آمریکا تا هزار و ۸۳۵ دلار، طلا مجددا روندی نزولی را از سر گرفت و تا زیر کانال هزار و ۸۰۰ دلار حرکت کرد. به نظر میرسد روند صعودی طلا با توجه به تلاش چندین باره آن برای گذر از مقاومت هزار و ۸۳۰ دلار، دیگر رمقی برای ادامه ندارد.
عوامل ریزش اخیر بیتکوین
پادشاه ارزهای دیجیتال که در ماه آگوست روند صعودی خود را از سر گرفته بود، در اوایل سپتامبر نیز این روند را ادامه داد تا جایی که قیمت آن تا نزدیک مرز ۵۳ هزار دلار نیز پیش رفت. اما شتاب زیاد این رشد، سرمایهگذاران را مجاب کرد که روند قیمتی آن نیازمند اصلاحی هر چند کوتاهمدت باشد. این رشد که در بعد اصلاحی تقریبا یک ماهه در بازار رخ داده بود، توانست ارزش بیتکوین را از ۳۰ هزار دلار، بار دیگر به بالای مرز ۵۰ هزار دلار بازگرداند. اما عرضه و انتشار یک میلیون دلار رمزارز قیمت ثابت(استیبلکوین) تتر در هفتهای که گذشت، باعث افزایش قدرت خرید در بازار شد و همین اتفاق توانست روند رمزارزها را اکثرا اصلاحی کند.
همچنین خبر رسمی شدن قانون بیتکوین در السالوادور مبنی بر تبدیل شدن بیتکوین به ارز رسمی این کشور و تقاضایی که دولت آن برای خرید بیتکوین ایجاد کرد، میتواند یکی دیگر از دلایل اصلاح بیتکوین باشد. البته این نکته نیز قابل ذکر است که با تصویب قانون بیتکوین در السالوادور این کشور تبدیل به بهشت چین و روسیه برای تبدیل بیتکوین به دلار خواهد شد.
در همین راستا، همانطور که در شبکههای اجتماعی نیز دیده میشد، به نظر میرسد بخشی از اصلاح اخیر در بازار زیر سر نهنگهای روسی و چینی باشد. سایر توکنهای حاضر در بازار ارزهای دیجیتالی بعد از افت قیمت بیتکوین، وارد فاز اصلاحی شدند و ارزش کل بازار تا هزار و ۸۰۰ میلیارد دلار نیز افت کرد.
اما رفتهرفته در انتهای هفته کاری، رمزارزها توانستند بار دیگر خود را پیدا کنند و بخشی از ضرر ابتدای هفته را جبران کنند. بیتکوین توانست با ثبت رشدی ۶ درصدی در اواسط هفته تا کانال ۴۷ هزار دلاری نیز پیشروی کند، اما تا زمان تهیه این گزارش قیمت آن در حوالی ۴۶ هزار دلار در حال نوسان بود.