جمعه ۱۵ خرداد ۱۴۰۵

۱۴۰۴/۰۴/۰۷ ۰۸:۵۸

این دهک ها از امروز کالابرگ می گیرند

کالابرگ الکترونیک

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی اعلام کرد: مرحله سوم طرح کالابرگ الکترونیکی از امروز هفتم تیر سال جاری با تامین اعتبار به حساب سرپرستان خانوار دهک های یک تا سه درآمدی واریز می‌شود.

به گزارش بنکر (Banker)،احمد میدری, درباره اجرای طرح کالابرگ گفت: سومین مرحله از طرح ملی کالابرگ الکترونیکی با هدف حمایت از معیشت خانوار‌ و تقویت سبد غذایی مختص دهک‌های اول تا سوم درآمدی اجرا می‌شود. بر این اساس، دهک‌های اول تا سوم به ازای هر نفر ۵۰۰هزار تومان اعتبار دریافت خواهند کرد.

میدری یادآور شد: این اعتبار برای خرید ۱۱ قلم کالای اساسی شامل اقلامی از گروه‌های لبنیات، پروتئین و خواربار اختصاص یافته است.

ویژگی‌های طرح کالابرگ الکترونیک

وزیر رفاه گفت: مشمولان طرح کالابرگ الکترونیکی می‌توانند متناسب با نیاز خود کالا‌های تعیین‌ شده را خریداری کنند.

محدودیتی در مقدار خرید هر کالا و نشان تجاری خاصی وجود ندارد، در صورت خرید بیش از سقف اعتبار تخصیصی، مابه‌التفاوت هزینه باید توسط خریدار پرداخت شود.

وی تصریح کرد: مشمولان می‌توانند خرید‌های خود را در چند نوبت انجام دهند و نیازی به استفاده از کل اعتبار در یک مرحله نیست.

او اشاره کرد: تعداد مشمولین مرحله سوم طرح کالابرگ الکترونیکی بیش از ۲۸ میلیون نفر است.طرح کالابرگ الکترونیکی در بیش از ۲۴۰ هزار فروشگاه عمده، خرد و ۱۱ فروشگاه زنجیره‌ای اجرا می‌شود.

نحوه استعلام کالابرگ

مشمولان این طرح می‌توانند برای مشاهده فروشگاه‌ها و اطلاع از مانده اعتبار خود، برنامه کاربردی «شما» را از خدمات‌دهندگانی چون «بازار»و «مایکت» دریافت و نصب کنند. همچنین امکان استعلام مانده اعتبار از طریق کد دستوری #۱۴۶۳۵۰۰ فراهم شده است.

مرکز تماس ۶۳۶۹ -۰۲۱آماده پاسخگویی به سؤالات و درخواست‌های مشمولان طرح است.این تصمیم با هدف کاهش مراجعه مشمولین طرح به کد دستوری #۱۴۶۳۵۰۰ و برنامه کاربردی «شما» اتخاذ شده است.

اطلاع رسانی از میزان موجودی از طریق سرشماره v.refah برای سرپرستان خانوار پیامک می شود و این پیامک فقط شامل میزان «اعتبار کالابرگ» بوده و تاکید می شود فاقد هر گونه «لینک» است.

مراقب کلاهبرداران اینترنتی باشید

مرکز روابط عمومی و امور بین‌الملل وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی از هموطنان خواست همچنان مراقب کلاهبرداران اینترنتی باشند.

مرحلۀ اول و دوم توزیع کالا برگ الکترونیک در اردیبهشت‌ماه به پایان رسید و مهلت استفاده از این اعتبارات تا پایان خردادماه اعلام شده بود.

همچنین فاطمه مهاجرانی, سخنگوی دولت چندی قبل اعلام کرده بود که رئیس‌جمهور دستور داده اند که کالابرگ به هفت دهک درآمدی پرداخت شود و منتظر تامین منابع برای اجرای این امر هستیم.

همچنین احمد میدری,وزیر رفاه هم بیان کرده بود: در موضوع کالابرگ، منابعی که برای دو مرحله در نظر گرفته شده بود، حدود ۱۲هزار میلیارد تومان باقی مانده است.

این موضوع در دولت مطرح و مقرر شد منابع برای سه دهک اول کفایت کند. رئیس‌جمهور هم دستور دادند منابع بیشتری بررسی شود تا پوشش، گسترده‌تر و پرداخت‌ها، مستمرتر انجام شود.

به گزارش تسنیم, مرحله سوم اجرای طرح کالابرگ الکترونیک تا کنون به دلیل عدم تأمین اعتبار از سوی سازمان برنامه و بودجه اجرایی نشده است.چرا که طبق وعده ی مسئولان و توصیه رئیس جمهور قرار بود اجرای مرحله سوم نیز برای دهک های۱تا۷اجرایی شود.

به گفته ی کارشناسان رفاه, دهک‌های ۴تا ۷را نمی‌توان به‌سادگی از دریافت طرح کالابرگ حذف‌شده در نظر گرفت؛ آن‌ها آن‌قدر ثروتمند نیستند که نیاز به حمایت نداشته باشند؛ آن‌ها مرز باریکی هستند میان فقر و بقا؛ و بی‌توجهی به آن‌ها، بی‌ثباتی اجتماعی را در پی خواهد داشت.

برای عضویت در کانال بنکر کلیک کنید

دیدگاه‌ها (1)

یک دیدگاه

  1. حسین

    ما دهک ۲ هستیم چیزی ندادن

کلیه حقوق مادی و معنوی محفوظ و متعلق به بانکداران ۲۴ می باشد و استفاده از مطالب تنها با ذکر منبع بلامانع است. طراحی: هشت بهشت