جمعه ۹ مرداد ۱۴۰۵

چپ زنی دلار و رکب سکه

۱۴۰۴/۰۲/۱۶ ۱۱:۲۳
صرافی

در معاملات اخیر، بازارهای مالی در مرزهای مقاومتی با نوسانات رفت و برگشتی همراه بودند؛ شرایطی که معامله‌گران آن را به‌اصطلاح «چپ و راست کردن» بازار توصیف می‌کنند.

به گزارش بنکر (Banker)، این رفتار نوسانی، به‌ویژه در بازار سکه مشهود بود که با عبور از دو کانال قیمتی، روندی صعودی اما ناپایدار را تجربه کرد.

کامران رحیمی، کارشناس اقتصادی گفت: عامل اصلی نوسان بازار طی روزهای گذشته همچنان اخبار متناقض بوده و گاهی اخبار به نفع خریداران منتشر می‌شود و گاهی به نفع فروشندگان.

این کارشناس اقتصادی ادامه داد: بازار ارز و سکه بر مدار کاهش قرار دارند و به سمت مرزهای حمایتی حرکت می‌کنند؛ درصورتی‌که بازارساز وارد بازار شود می توان به کاهش بیشتر قیمت‌ها امیدوار بود.

وی افزود: این تحلیل که بازار ارز چپ زنی کرده و یا بازار سکه به آماتورها رکب زده است، به دلیل کاهش تحلیل‌پذیری بازارهای مالی بوده و تأثیرپذیری بالای این بازارها از اخبار موید این مسئله است.

بهشت نوسان گیران

رحیمی تأکید کرد: بازاری که مهم‌ترین مؤلفه اثرگذار اخبار است، بهشت نوسان گیران است. در این بازار غیرحرفه‌ای‌ها فقط سوخت می‌دهند.

رئیس دانشگاه ملی مهارت استان تهران تصریح کرد: نوسان الاکلنگی انس طلا با دلار طی روزهای گذشته یکی از دلایل چپ زنی دلار و رکب سکه بوده است.

وی ادامه داد: با خبرهایی که به بازارهای جهانی مخابره شد، انس طلا سیگنال ادامه جنگ تجاری دریافت کرد و به بالای ۳۳۰۰ دلار برگشت.

بعدازاین افزایش قیمت انس، شدت کاهش قیمت دلار بیشتر شده است. بازارساز در پی ایجاد تعادل بین قیمت دلار و انس طلا است تا بتواند نوسان بازار طلا و سکه را مدیریت کند.


دیدگاه‌ها

کلیه حقوق مادی و معنوی محفوظ و متعلق به بانکداران ۲۴ می باشد و استفاده از مطالب تنها با ذکر منبع بلامانع است. طراحی: هشت بهشت