سیگنال استیضاح، دلار را صعودی کرد

|
مطالعه ۲ دقیقه

قیمت دلار امروز شاهد افزایش تدریجی بود و به روند صعودی خود در کریدور نهم ادامه داد. با این افزایش، قیمت دلار در آستانه ورود به یک کانال جدید قرار گرفته و به طور مشخص در کریدور نهم تثبیت شده است.

به گزارش بنکر (Banker)، موضوع استیضاح عبدالناصر همتی وزیر اقتصاد و تنش‌های لفظی نظامی بین ایران و ایالات متحده در خصوص مسائل هسته‌ای، فشار مضاعفی بر قیمت دلار وارد کرده و موجب افزایش آن شده است.

قیمت دلار امروز با رشد ۱۰۰ تومانی بازگشایی شد و در ادامه فعالیت بازار ارز، این رشد پلکانی ادامه داشت.

بهای دلار در پله‌های پایانی کانال دوم از کریدور نهم در حال معامله است و نسبت به روز گذشته ۸۰۰ تومان افزایش قیمت داشته است.

معامله‌گران روند تقاضا در بازار ارز را به چند دلیل بالا می‌دانند.

روزهای اول ماه معمولا نقدینگی در دست مردم زیاد است و خرید دلار بیشتر می‌شود، موضوع استیضاح عبدالناصر همتی وزیر اقتصاد در مجلس شورای اسلامی هم اعلام وصول شده است.

دلیل سوم هم خط و نشان‌های لفظی میان ایران و آمریکاست که بوی توافق نمی‌دهد.

قیمت تتر از دلار تهران جا ماند

قیمت درهم روز چهارشنبه با رشد ۱۲۰ تومانی روی رقم ۲۵ هزار و ۳۸۰ تومانی معامله شد.

بهای تتر با رشد ۱۰۰ تومانی روی رقم ۹۲ هزار و ۵۰۰ تومانی معامله شد.

در لحظه نگارش این گزارش قیمت تتر از دلار تهران ۳۰۰ تومان ارزان‌تر است.

قیمت پوند انگلیس روی رقم ۱۱۶ هزار و ۷۹۰ تومانی ایستاد و یورو نیز در سطح ۹۶ هزار و ۷۷۰ تومانی معامله شد.

نرخ اسکناس دلار در مرکز مبادله روز چهارشنبه با رشد ۲۳ تومانی روی رقم ۶۹ هزار و ۴۵۲ تومانی ایستاد.

حواله دلار یا همان دلار توافقی در این مرکز مبادله در پنجمین روز معاملاتی هفته با رشد ۲۳ تومانی روی رقم ۶۷ هزار و ۵۶۱ تومانی کشف قیمت شد.

دیدگاه‌ها


کلیه حقوق مادی و معنوی محفوظ و متعلق به بانکداران ۲۴ می باشد و استفاده از مطالب تنها با ذکر منبع بلامانع است.