پنجشنبه ۸ مرداد ۱۴۰۵

ترمز قیمت خودرو کشیده شد

۱۴۰۳/۱۱/۲۵ ۱۳:۰۰

تحلیل‌های اخیر نشان می‌دهد که بازار خودرو در روز گذشته با نوسانات محدودی روبه‌رو بوده است.

گزارش بنکر (Banker)، در حالی که برخی از خودروها افزایش قیمت را تجربه کرده‌اند، محصولات دیگر کاهش قیمت را مشاهده کردند.

 بازارهای موازی روز گذشته نیز با نوسانات قیمت اندکی همراه بودند که این روند در بازار خودرو نیز مشهود بود و روزی نسبتاً ثابت را رقم زد.

انتشار اخباری مرتبط با برگزاری مجدد مجمع ایران‌خودرو و همچنین رأی شورای رقابت درباره عدم اهلیت کروز، تأثیرات قابل توجهی بر بازار خودرو داشت.

کارشناسان بر این باورند که این اخبار موجب تردید در میان معامله‌گران شده است و فضای انتظاری در بازار حاکم گردیده است.

همچنین، تغییرات مکرر در مصوبات واردات خودرو در هفته‌های اخیر باعث سردرگمی سرمایه‌گذاران گردیده و این امر مانع از انجام معاملات عمده در بازار خودرو شده است.

وضعیت قیمت محصولات ایران‌خودرو نشان‌دهنده کاهش قیمت‌ها در برخی مدل‌ها است.

به عنوان مثال، قیمت تارا اتوماتیک V4 با کاهش ۵ میلیون تومان به ۱ میلیارد و ۷۰ میلیون تومان رسید، در حالی که تارا دنده‌ای V1 نیز ۱۰ میلیون تومان کاهش یافته و به ۹۰۰ میلیون تومان رسید.

در مقابل، دنا پلاس EF7 اتوماتیک توربو ۲۰ میلیون تومان افزایش قیمت را تجربه کرد و به ۱ میلیارد و ۱۱۰ میلیون تومان رسید.

در گروه محصولات سایپا، قیمت‌ها به طور کلی ثابت باقی مانده‌اند.

برای مثال، خودروهای شاهین اتوماتیک و دنده‌ای بدون تغییر در قیمت به ترتیب ۹۳۵ میلیون تومان و ۸۶۵ میلیون تومان معامله شدند.

همچنین، کوییک LGX دنده‌ای و ساینا S دنده‌ای استاندارد نیز با قیمت‌های ۴۷۵ میلیون تومان و ۴۹۰ میلیون تومان بدون تغییر باقی ماندند.


دیدگاه‌ها

کلیه حقوق مادی و معنوی محفوظ و متعلق به بانکداران ۲۴ می باشد و استفاده از مطالب تنها با ذکر منبع بلامانع است. طراحی: هشت بهشت