چهارشنبه ۲۱ مرداد ۱۴۰۵

دزدی عجیب دو زن از یک جسد در بانک

banker

دو زن در یک مورد عجیب دزدی با این اتهام روبرو هستند که در آن مرد مرده‌ای را به بانکی برده‌اند تا ۹۰۰ دلار آمریکا از حسابش برداشت کنند.

لورین بی فرالو، ۵۵ ساله و کارن کاسبوم، ۶۳ ساله متهم‌اند که در۴ مارس جسد داگلاس لیمن، ۸۰ ساله، را با خودروی شخصی به شعبه اتوبانکی در شهر آشتابولا (Ashtabula) واقع در ایالت اوهایو برده و از حساب او برداشت کرده‌اند.

پس از برداشت مبلغی ۹۰۰ دلاری، زنان جسد آقای لیمن را در اورژانس مرکز پزشکی شهر آشتابولا رها کردند.

فاکس‌نیوز هم گزارش داد، رابرت استل، رئیس پلیس آشتابولا در ۷ مارس، اعلام کرد که یکی از زنان چند ساعت بعد با بیمارستان تماس گرفت و برخی اطلاعات شخصی درباره آقای لیمن ارائه کرد که همین اقدام موجب شناسایی او شد.

سپس ماموران پلیس به خانه آقای لیمن اعزام شدند. زنان نیز در برابر پرسش‌های پلیس مدعی شدند که آقای لیمن اوایل روز ۴ مارس در منزل شخصی‌اش درگذشته است.

علت مرگ آقای لیمن در حال حاضر ناشناخته است و مقامات گفته‌اند که کالبد شکافی برای تعیین علت مرگ او ممکن است هشت ماه طول بکشد.

لورین بی فرالو و کارن کاسبوم با وجود این که با آقای لیمن نسبت خویشاوندی نداشته‌اند، با او زندگی می‌کردند.

آن‌ها جسد او را با کمک شخص سومی که نامش فاش نشده، به داخل وسیله نقلیه خود منتقل کردند.

گزارش پلیس

به گزارش پلیس، جسد آقای لیمن در صندلی جلوی وسیله نقلیه قرار گرفته بود تا کارکنان بانک بتوانند او را ببینند و مجوز برداشت را صادر کنند.

رئیس پلیس آشتابولا تایید کرده که بانک پیشتر اجازه داده بود که همراهان آقای لیمن بتوانند از حساب او برداشت کنند.

آسوشیتدپرس گزارش داده که این زنان به دلیل بدهی‌های سنگینی که باید پرداخت می‌کردند، مجبور به دزدی شده‌اند.

به نوشته انتخاب، نیویورک پست نیز گزارش داده که این دو زن پیشتر به اتهام نگهداری مواد مخدر و دزدی محکوم شده بودند.

آن‌ها این بار هم به دزدی و سوء استفاده فاحش از جسد متهم شده‌اند که در صورت اثبات هر یک از این اتهام تا یک سال به زندان محکوم می‌شوند.

لینک کوتاه:
اشتراک‌گذاری:

دیدگاه‌ها


کلیه حقوق مادی و معنوی محفوظ و متعلق به بانکداران ۲۴ می باشد و استفاده از مطالب تنها با ذکر منبع بلامانع است. طراحی: هشت بهشت