سه‌شنبه ۱۳ مرداد ۱۴۰۵

پیش‌بینی منفی برای آینده قیمت طلا

banker

با افزایش فضای بدبینانه در بازار طلا ، سرمایه گذاران برای هفته جاری روند مناسبی را برای طلا پیش‌بینی نمی‌کنند.

به گزارش بنکر (Bankerآخرین نتایج نظرسنجی هفتگی کیتکو نیوز نشان از آن دارد که تحلیلگران وال استریت به روند آتی طلا بدبین هستند، زیرا سیاست‌های پولی اخیر فدرال رزرو در  مسیر حمایت از دلار قرار گرفته و موجب افزایش بازده اوراق قرضه خواهد شد. در عین حال ، امید به روند صعودی طلا در بین سرمایه گذاران خرده فروشی در پایین ترین سطح در هفت ماه گذشته باقی مانده است.

این هفته ۱۸ تحلیلگر وال استریت در نظرسنجی طلا کیتکو نیوز شرکت کردند. در میان شرکت کنندگان ، ۴ نفر یعنی ۲۲ درصد افزایش قیمت طلا را پیش بینی کردند. در همان زمان ، ۱۱ تحلیلگر یا ۶۱ درصد کاهش قیمت طلا در هفته جاری را متصور شده‌اند. سه تحلیلگر یا ۱۷ درصد در کوتاه مدت نسبت به طلا بی طرف بودند.

در همین حال ، در مجموع ۸۵۰ رای در نظرسنجی های آنلاین خرده فروش ها به دست آمد. از این تعداد ، ۳۸۲ شرکت کننده ، یا ۴۵ درصد ، معتقد به افزایش قیمت طلا در هفته بودند. ۳۰۹ نفر دیگر ، یا ۳۶ درصد ، روند نزولی را پیش بینی کرد‌ه‌اند، در حالی که ۱۵۹ رای دهنده ، یا ۱۹ درصد ، بی طرف بودند.

 تحلیل‌های منفی درباره طلا پس از آن صورت گرفت که فدرال رزرو جلسه سیاست پولی خود را برگزار و اعلام کرد :می تواند برنامه های خود را برای کاهش خرید ماهانه اوراق قرضه پس از نشست نوامبر(آذر) منتشر کند. پیش‌ بینی‌های اقتصادی به روز شده این نهاد همچنین نشان داد که این نشست احتمال افزایش نرخ بهره در دسامبر ۲۰۲۲ را بررسی کرده است و احتمال دارد نرخ های سود را در سال ۲۰۲۳ به ۱ درصد برساند.

برخی تحلیلگران تاکید کرده اند موضع‌گیری غیرمترقبه مسئولان فدرال رزرو ایالات متحده باعث تقویت دلار آمریکا و افزایش بازده اوراق قرضه می شود. تقویت این دو عامل به صورت سنتی موجب کاهش ارزش طلا دربازارها می‌شوند.

آدام باتون ، استراتژیست ارشد ارز در Forexlive.com ، در این زمینه تصریح کرد: « افزایش در بازدهی ۱۰ ساله این هفته نشان دهنده تغییر روند بازارها است.در گام نخست ، این روند طلا را تحت فشار قرار می دهد.»

کالین سیزینسکی ، استراتژیست ارشد بازار در SIA Wealth Management ، نیز در صورت تغییر سیاست‌های فدرال رزرو پیش از پایان سال،   آینده طلا را منفی ارزیابی می‌کند.او گفت: « من فکر می کنم با حرکت فدرال رزرو به سمت تپرینگ، دلار آمریکا همچنان تقویت شده و مانع قدرت‌گیری طلا خواهد شد.»


دیدگاه‌ها

کلیه حقوق مادی و معنوی محفوظ و متعلق به بانکداران ۲۴ می باشد و استفاده از مطالب تنها با ذکر منبع بلامانع است. طراحی: هشت بهشت