به گزارش (Banker)، در هفته گذشته شاخص کل بورس با اُفت ۲.۲۵ درصدی از محدوده یک میلیون و ۳۹۸ هزار واحد به یک میلیون و ۳۶۳ هزار واحد رسید و تمام شاخصها روندی منفی را تجربه کردند.
در هفته کاری پیش رو، بسیاری از گزارشهای ماهانه شرکتها منتشر میشوند که باید منتظر عملکرد آنها بود.
کارشناس بازار سرمایه گفت: پیشبینی میشود که بازار مانند هفته قبل یک هفته خنثی را با یک روز مثبت و یک روز منفی سپری کند. همچنین از دست دادن کف فعلی شاخص کل، کار را برای برگشت و رشد شاخص سخت میکند.
به گفته خبری زاده، بورس همچنان از نبود نقدینگی در حال آسیب دیدن است. این هفته صنعتی پیشتاز نخواهد بود.
همچنین بازار ارز و سکه در هفتهای که گذشت روند نزولی در پیش گرفت و نرخ دلار بر اساس قیمت اعلام شده از صرافی ملی به طور میانگین حدود ۴۵۰ تومان کاهش یافت و یورو نیز در کانال ۳۰ هزار و ۵۷۵ تومان ثابت ماند.
قیمت سکه نیز همسو با نرخ ارز کاهشی بود و در آخرین معاملات به نرخ ۱۲ میلیون و ۷۵۰ هزار تومان رسید، البته طلای ۱۸ عیار نهم حدود ۴۰ هزار تومان ارزان شد.
کارشناس اقتصادی گفت: یکی از دلایل کاهش نرخ ارز در بازار را میتوان دخالت بانک مرکزی دانست.
به گفته زنگویی باید دید که چه اخباری از مذاکرات وین منتشر میشود و نتیجه آزادسازی منابع بلوکه شده ایران چه خواهد شد چراکه این عوامل بر نرخ ارز بسیار تاثیر گذار است.
ثبات نرخ سکه ادامه دارد
نایب رئیس اتحادیه طلا و جواهر تهران گفت: به نظر می رسد در روزهای آینده ثبات نسبی بر قیمت ها حاکم باشد.
به گفته کشتی آرای داد و ستد و قیمت ها در بازار کاهش پیدا کرده است اما این امر باعث ثبات نرخ در بازار شده است. پیش بینی میشود، این ثبات همچنان در روزهای آینده ادامه داشته باشد.