به گزارش بنکر (Banker)، به دنبال اعلام کاهش نرخ بهره آمریکا، شاخص میانگین صنعتی داوجونز که در معاملات امروز خود را با سقوطی بیش از ۳۰۰ واحد آغاز کرده بود، بلافاصله سقوط خود را جبران کرد و حتی توانست تا ۳۷۱ واحد هم جهش کند. اما جلسه معاملاتی امروز بسیار پر تلاطم بود و بازارها به زودی این شوک را حضم کرده و شاخص داوجونز آرام آرام به محدوده قرمز (ضرر دهی) بازگشت. تا ساعت ۱۹:۴۴ به وقت تهران، داوجونز ۲۱۷ واحد یا ۰.۸ درصد پایینتر از سطح بسته شده دیروز قرار گرفته بود. اساندپی ۱ درصد و نزدک ۰.۹۱ درصد تا این لحظه سقوط کردهاند.
اقدام غیرمنتظره بانک مرکزی آمریکا برای کاهش نرخ بهره پس از آن انجام شد که رهبران جی۷ در بیانیه خود اعلام کردند از ابزارهای سیاستگذاری خود برای محدود کردن روند کند شدن اقتصاد استفاده خواهند کرد. هرچند در این بیانیه هیچ اقدام مشخصی نام برده نشده بود.
ترامپ در واکنش به کاهش نیم درصدی نرخ بهره نوشت :
فدرال رزرو نرخ بهره را کاهش داده اما سیاستهاى تسهیلى بیشتر و مهمتر از آن در یک سطح قرار گرفتن کنار دیگر کشورها (رقبا) ست.
ما در یک سطح با دیگران رقابت نمیکنیم.
براى امریکا این منصفانه نیست.
بلاخره زمان آن رسید که فدرال رزرو رهبرى کند.
سیاست تسهیلى بیشتر و کاهش بیشتر در نرخ بهره!

دیدگاهها