شنبه ۱۶ خرداد ۱۴۰۵

۱۴۰۴/۱۱/۲۰ ۱۹:۱۳

چین طلا خرید؛ بیت‌کوین به زیر ۷۰ هزار دلار سقوط کرد

بیت‌کوین پس از اقدام چین در فروش اوراق خزانه آمریکا کاهش یافت و طلا به بالای ۵,۰۰۰ دلار رسید؛ بازار وارد فاز اصلاحی شد.

به گزارش بنکر (Banker)، بیت‌کوین این هفته با فشار فروش شدیدی روبه‌رو شد و قیمت آن به زیر ۷۰ هزار دلار سقوط کرد. این افت پس از دستور بانک مرکزی چین به بانک‌های داخلی برای کاهش و فروش اوراق خزانه آمریکا رخ داد و نشان‌دهنده افزایش نگرانی‌ها و ریسک‌گریزی در بازار است.

همزمان، چین خرید طلا را افزایش داده و جریان سرمایه‌ها را از دارایی‌های دلاری به دارایی‌های امن‌تر سوق داده است، موضوعی که تاثیر مستقیمی بر کاهش ارزش دارایی‌های پرریسک مانند بیت‌کوین داشته است.

واکنش بازار اوراق و دارایی‌های پرریسک

این نخستین بار است که چین به‌طور رسمی بیانیه‌ای درباره کاهش اوراق خزانه آمریکا منتشر کرده است، اگرچه روند فروش اوراق طی سال‌های گذشته ادامه داشته است. به دنبال این خبر، بازده اوراق دو و ده ساله آمریکا افزایش یافت و فشار فروش در بازارهای دارایی پرریسک تشدید شد.

طلا به‌عنوان دارایی امن با جهش قیمت به بالای ۵,۰۰۰ دلار واکنش مثبت نشان داد، در حالی که بیت‌کوین وارد فاز اصلاحی شد.

رفتار معامله‌گران و کاهش حجم معاملات

حجم معاملات روزانه بیت‌کوین حدود ۱۵ درصد کاهش یافته و بازار مشتقات نیز با افزایش فروش مواجه شده است. این شرایط نشان می‌دهد معامله‌گران خرد و نهنگ‌ها محتاط‌تر عمل می‌کنند و بازار ممکن است نوسانات کوتاه‌مدت بیشتری تجربه کند.

چشم‌انداز و هشدار تحلیلگران

تحلیلگران هشدار می‌دهند که ریسک‌های ژئوپلیتیکی و تغییر جریان سرمایه‌ها از دارایی‌های دلاری به طلا می‌تواند نوسان بیشتری در قیمت بیت‌کوین ایجاد کند. سرمایه‌گذاران باید برای اصلاحات کوتاه‌مدت و افزایش بی‌ثباتی بازار آماده باشند.

برای عضویت در کانال بنکر کلیک کنید

دیدگاه‌ها

کلیه حقوق مادی و معنوی محفوظ و متعلق به بانکداران ۲۴ می باشد و استفاده از مطالب تنها با ذکر منبع بلامانع است. طراحی: هشت بهشت