چهارشنبه ۱۴ مرداد ۱۴۰۵

چرا سکه‌بازان روی دلار حساب می‌کنند؟

banker

یکی از عواملی که سکه‌بازان را نسبت به رشد دلار خوشبین نگه داشته است، سطح قیمتی حواله درهم است.

به گزارش بنکر (Banker)، دیروز در کانال‌های اطلاع‌رسانی معامله‌گران گفته می‌شد که نرخ حواله درهم بالای سطح ۵ هزار و ۷۰۰ تومانی قرار دارد. با این سطح قیمتی، ارزش دلار در بازار داخلی می‌تواند به بالای ۲۰ هزار و ۹۰۰ تومان برسد.

سطح قیمتی درهم به گونه‌ای بیانگر آن است که افزایش فعلی قیمت دلار بیشتر از کانال حواله آب می‌خورد تا معاملات نقدی بازار. در چنین شرایطی، بازارساز به نظر می‌رسد به جای تزریق نقدی شدید در بازار تهران نیاز دارد که عرضه در سمت حواله را قوی‌تر و اگر اختلالی در آن زمینه وجود دارد را برطرف کند. یکی از کشاننده‌های مهم ارزی برای بردن قیمت به سوی سطوح بالاتر، رشد نرخ حواله درهم بوده است.


دیدگاه‌ها


کلیه حقوق مادی و معنوی محفوظ و متعلق به بانکداران ۲۴ می باشد و استفاده از مطالب تنها با ذکر منبع بلامانع است. طراحی: هشت بهشت